Word Beschermer
Header afbeelding

Grote schilderbeurt Kasteel Loenersloot

7d89a315-6bd5-474c-b5df-48892c1c67a8.jpgwoensdag 28 november 2018

Afgelopen weken heeft bedrijfsvriend Vink Schilderwerken uit Meerkerk het kasteel in Loenersloot geschilderd. Waar nodig werden eerst de slechte delen van het houtwerk hersteld door de eigen timmerlieden van Utrechts Landschap. Daarna is al het houtwerk opnieuw geschilderd. Omdat het kasteel aan nagenoeg alle kanten in het water ligt, was het een hele kunst om op alle plekken van het kasteel te komen. Samen met Vink is een bereikbaarheidsplan gemaakt. Uiteindelijk is gekozen voor een hoogwerker op het voorplein en voor een hoogwerker op een drijvend ponton.

« Terug

Delen:

Share Share
Reserveer een rondleiding

Kasteel Loenersloot

Reserveer een rondleiding

Reserveren
Rondleiding Kasteelpark

Rondleiding Kasteelpark

Het kasteelpark is rond 1797 aangelegd door tuinarchitect Van Laar. Het park is vrij toegankelijk. Eens per maand is er een rondleiding door het park.
Aanmelden parkrondleiding

Vrijwilligersploeg in park Loenersloot van start

UL - Kasteelpark Loenersloot - Trudelies de Graaf.jpg12 maart 2019 Utrechts Landschap zoekt vrijwilligers die op 15 maart mee willen werken aan het behoud van de karakteristieke kenmerken van Kasteelpark Loenersloot. Dit kasteelpark is in 1797 aangelegd door ... lees verder

Oprichting vrijwilligersteam Kasteelpark Loenersloot

IMG_6135 BEW.jpg08 februari 2019 Utrechts Landschap heeft vele natuurgebieden, landgoederen en buitenplaatsen in beheer. Eén van de buitenplaatsen is de voormalige ridderhofstad Kasteel Loenersloot. Op deze locatie wordt  een ... lees verder
Word Beschermer

Help mee

Word Beschermer

en steun Kasteel Loenersloot

Stichting Kasteel Loenersloot

Utrechts Landschap zorgt voor het behoud van Kasteel Loenersloot. Dat doet Utrechts Landschap in opdracht van Stichting Kasteel Loenersloot. 

Meer informatie
Audiotour

Audiotour

Ontdek meer over Kasteel Loenersloot. Via de applicatie izi. Travel kunt u audiotours beluisteren over het kasteel.
Download de app