Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Kom je mee bomen planten op 7 december?

Bomen planten.JPGvrijdag 22 november 2019

Tijdens de Nationale Vrijwilligersdag op 7 december gaat Plan Boom van start met een grote boomplantactie op landgoed Houdringe in De Bilt. De bomen die worden geplant zijn de eerste van 10 miljoen bomen die de komende vier jaar worden geplant.

Plan Boom

LandschappenNL en Stichting de Natuur en Milieufederaties willen met Plan Boom werken aan een gezond klimaat in een groene omgeving. De aanplant van bomen verkleint de CO2-uitstoot en maakt de leefomgeving mooier, groener, frisser en gezonder. Dankzij steun van de Postcode Loterij worden de komende vier jaar 10 miljoen extra bomen geplant door heel Nederland.

Hulp gezocht bij boomplantactie

Op 7 december gaat deze boomplantactie van start en daar is nog hulp voor nodig! We zoeken enthousiaste vrijwilligers die helpen met de aanplant van struweelhagen en 37 fruitbomen. Dus ben je graag buiten en heb je zin om een ochtend actief in de natuur bezig te zijn? Meld je hier aan. 

Organisatie

De boomplantactie op 7 december wordt georganiseerd door: De Natuur en Milieufederaties, Landschappen NL, Utrechts Landschap, Landschap Erfgoed Utrecht en Natuur en Milieufederatie Utrecht.

Lees hier meer over Plan Boom.

Let op: er zijn al voldoende vrijwilligers die komen helpen deze dag!

« Terug

Delen:

Share Share