Word Beschermer

Kindergids Beerschoten

Vrijwilliger kindergids Beerschoten

Word jij onze nieuwe kindergids op Landgoed Beerschoten?

De vrijwillige gidsen van Utrechts Landschap organiseren begeleide excursies door de natuurgebieden, in het cultureel erfgoed, op de rivier en in de molens. Zo wordt iedere maand een publiekswandeling gehouden vanuit Paviljoen Beerschoten en worden op aanvraag groepen rondgeleid. Ook met kinderen in de basisschoolleeftijd trekken gidsen er regelmatig op uit voor een educatieve en leuke excursie door de afwisselende natuur en het cultureel erfgoed op Beerschoten.

Op dit moment is er een vacature voor een kindergids bij het Team Beerschoten, specifiek voor kinderen tot 10 jaar.

Draag je

  • de natuur en het cultureel erfgoed op Beerschoten een warm hart toe?

 Heb je:

  • affiniteit met kinderen?
  • enige kennis van de natuur en cultureel erfgoed?
  • goede communicatieve vaardigheden?

 Ben je bereid:

  •  tijd te investeren om je kennis uit te breiden?
  •  tijd te investeren om excursievaardigheden aan te leren?
  •  regelmatig beschikbaar om excursies te geven?

Dan is dit vast een geschikte vrijwilligersvacature voor jou! 

Wat heeft Utrechts Landschap je te bieden?

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Uiteraard worden nieuwe vrijwilligers goed ingewerkt en begeleid. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.

Heb je belangstelling voor de functie of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 030-2219995 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail vdbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.