Word Beschermer
Header afbeelding

Medewerker beheer- en vastgoedadministratie m/v

Medewerker beheer- en vastgoedadministratie m/v

(32 uur per week)

Dit ga je doen

Binnen het stafteam Terreinbeheer, bestaande uit 3 collega’s, zorg jij voor een vlekkeloze beheer-en vastgoedadministratie van onze gebieden en opstallen. Je functie maakt onderdeel uit van de afdeling Terreinbeheer, maar je voert ook werkzaamheden uit voor de afdeling Exploitatie. Je bent de functioneel beheerder van onze applicatie CMSI. Als geen ander begrijp je het belang van een goed ingericht en soepel werkend systeem. Je bent in staat je in korte tijd het systeem volledig eigen te maken, uiteraard ondersteunen we je daarbij met de benodigde trainingen. Op de vraag “Hoe zit het ook alweer met dat perceel, hoe groot is het exact?” heb jij het antwoord al voor de vraag gesteld wordt. Daarnaast geef je GIS-ondersteuning waar nodig.

Je stelt allerhande contracten zelfstandig op (pacht, verhuur grond, recht van opstal). Waar nodig geef je advies bij het opstellen daarvan (erfpacht/verhuur opstallen) en je beheert en bewaakt de bijbehorende contractadministratie. Je adviseert je collega’s in de buitendienst en voorziet ze van de juiste informatie zodat zij hun werk goed kunnen uitvoeren. Je onderschrijft onze kernwaarden en draagt deze uit.

Wie ben jij?

 • Je hebt een uitstekende kennis van juridische wet- en regelgeving rond het aankopen, het uitgeven en in gebruik nemen van grond en vastgoed (pacht, erfpacht & huur)
 • Je bent vooruitstrevend en leergierig als het gaat om digitalisering, idealiter heb je al eerder gewerkt met CMSI maar in elk geval ben je in staat het je snel eigen te maken. Ervaring met GIS is een voordeel
 • Je hebt een relevante opleiding op mbo+/hbo-niveau
 • Je werkt zelfstandig, gestructureerd en oplossingsgericht
 • Je bent energiek, betrokken en loyaal en hebt je zaken altijd goed op orde
 • Wat biedt Utrechts Landschap jou?
 • Een aanstelling voor één jaar die bij goed functioneren wordt omgezet in een vaste aanstelling
 • Een omvangrijk werkgebied vol bijzondere natuur en erfgoed in een prachtig landschap
 • Een plek om het beste uit jezelf te halen en waar je alle ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen
 • Een inspirerende werkplek in het groen op Landgoed Oostbroek in De Bilt
 • Inschaling in schaal 6 volgens de Raam‐cao Bos en Natuur deel Landschappen (per 1 juli 2020 tussen € 2.831,89 en € 3.651,99 bruto per maand bij een 37-urige werkweek)

Heb je belangstelling

Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je telefonisch contact opnemen met Arjan van den Heuvel (Afdelingshoofd Terreinbeheer) telefoonnummer 030 2219990. Stuur je uitgebreide motivatie voor donderdag 9 juli. a.s. naar m.kleinherenbrink@utrechtslandschap.nl. De eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op woensdag 15 juli. De tweede ronde vindt plaats in de week van 20 juli. Ons streven is de procedure voor 1 augustus af te ronden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Download deze vacature