Word Beschermer

Schenken en nalaten

Nieuwe banken met allure

Bankjes op landgoed De Paltz

Het is heerlijk wandelen op De Paltz. Het oude statige landgoed tussen Soest en Soesterberg is sinds mei 2014 opengesteld voor publiek. Er is een mooie wandelroute uitgestippeld die een schakel vormt tussen de natuurgebieden van Soest en ook Vliegbasis Soesterberg (vanaf december 2014).
Tijdens de wandeling komt u mooie uitzichten tegen. Weides vol met pinksterbloemen, donkere oude bossen en natuurlijk de prachtige ‘vallei’. Daar hoort een bankje bij om de omgeving rustig op u te kunnen laten inwerken. Daarom willen we langs deze route graag landgoedwaardige bankjes plaatsen.

Helpt u ons door een bankje te schenken voor dit mooie landgoed? Op de bank kunnen we indien gewenst een gedenkplaatje bevestigen. We zouden graag zes banken willen plaatsen van het type Apollo (donkergroen).

Kosten: ca. € 1.350,- per stuk inclusief plaatsing
Locatie: gemeente Soest

Indien u een bank wilt schenken of meer informatie wenst, kunt u - geheel vrijblijvend - contact opnemen met Petra Paasschens, via 030 - 220 55 55 of paasschens@utrechtslandschap.nl.

Bankjes op andere landgoederen

Ook voor andere buitenplaatsen en landgoederen zoeken wij sponsors om extra banken te plaatsen of standaardbanken te vervangen. Onze boswachters doen er alles aan om onze buitenplaatsen steeds meer cachet te geven. Door paden op te knappen, zichtlijnen te herstellen en hier en daar bomen te vervangen. Het vervangen van standaardbanken door banken met allure hoort daarbij.
We hebben nog volop ruimte voor bankjes op De Paltz en in Zeist, maar ook op andere locaties. Zo willen we heel graag banken plaatsen in het park van Kasteel Loenersloot en langs het Grand Canal van Kasteelpark Renswoude.

Op de bank kunnen we indien gewenst een gedenkplaatje bevestigen.
Het volledige overzicht van de te sponsoren bankjes vindt u hier

Kosten: tussen de € 960,- en € 1.636,- per stuk inclusief plaatsing
Locatie: diverse gemeenten

Indien u een bank wilt schenken of meer informatie wenst, kunt u - geheel vrijblijvend - contact opnemen met Petra Paasschens, via 030 - 220 55 55 of paasschens@utrechtslandschap.nl.

Delen:

Share Share