Word Beschermer

Workshop Beschermerswerving

Aanmelding woensdagavond 18 januari 2017

Op woensdagavond 18 januari 2017 verzorgt Utrechts Landschap speciaal voor haar vrijwilligers een laagdrempelige workshop Beschermerswerving in het jubileumjaar van Utrechts Landschap. De training zal gegeven worden door twee trainers van trainingsbureau DOOR op landgoed Oostbroek.

In 2017 bestaat Utrechts Landschap 90 jaar. Het is een jaar waarin extra hulp bij het werven van Beschermers zeer wordt gewaardeerd. Wij hopen dat alle vrijwilligers die interesse hebben in het (eventueel tijdelijk) werven van Beschermers, gebruik zullen maken van deze  workshop. Met elkaar streven we ernaar om eind 2017 minimaal 25.000 mensen aan het mooie werk van Utrechts Landschap te verbinden via een Beschermerschap.

Tijdens deze avond krijg je handige tips aangereikt in hoe je Beschermers kunt werven in een informatiecentrum, via de promowagen of buiten als je excursies of rondleidingen geeft.

 De avond begint met alle deelnemers, waarna de groep opsplitst in een beginners- en gevorderdengroep. Bij aanmelding voor de beginnersgroep gaan wij meer in op de manier van presenteren via het ‘OPA-principe' van Openen, Presenteren, Afsluiten.

Bij aanmelding voor de gevorderdengroep (reeds bekend met het 'OPA-principe') nemen wij contact (per e-mail) met je op om meer inhoudelijk af te stemmen waar de behoeften liggen.

 Programma:

  • 17.30 ontvangt met soep en broodjes (optioneel)
  • 18.00 uur aanvang plenair gedeelte waarna de groep opsplitst in een beginners en gevorderden groep
  • 21.00 - 21.15 uur einde

U kunt zich hieronder aanmelden. Aanmelding gaat op volgorde van inschrijving. Als de workshop is volgeboekt streven wij naar het plannen van een tweede avond op woensdagavond 15 februari 2017.

Aanmelding woensdagavond 18 januari 2017

Ja, ik kom naar de workshop
Extra informatie
(Soep met broodjes)
Kunt u eventueel op woensdagavond 15 februari?