Word Beschermer

Looproute Bijpraten met de directeur 2018

Looproute Bijpraten met de directeur

Bijpraten met de directeur 2018, looproute en parkeren (zie s.v.p. ook de kaart hieronder)

 

Dit jaar houden we Bijpraten met de directeur in het Koetshuis op Landgoed Hoog Beek en Royen, Driebergseweg 1, Zeist; het koetshuis wordt op onderstaande kaart aangeduid met K. Het landgoed is bereikbaar met bus, fiets en auto.

Voetgangers en fietsers lopen vanaf Driebergseweg 1 (punt I op de kaart) via het pad, langs het hoofdgebouw van Van Lanschot Bankiers naar het koetshuis.  

Automobilisten kunnen parkeren op de Molenweg¹ (zie P op de plattegrond). De Molenweg is zowel bereikbaar vanaf de Driebergseweg als vanaf de Arnhemse Bovenweg. Ter hoogte van de ingang van Sparrenheuvel is een wegversmalling aangebracht waarlangs auto’s niet kunnen passeren. Daarom wordt aan beide zijden aangegeven dat het een doodlopende weg is. Vanaf de Molenweg is het 6 à 7 minuten lopen naar het koetshuis.

Vanaf de Molenweg loopt u Sparrenheuvel op (ingang ter hoogte van de wegversmalling) en volgt over het parkeerterrein de richting Sparrenheuvel A (staat aangegeven) tot het punt W op de kaart. Daar gaat u de wijngaard in en wandelt naar het koetshuis.

De excursie is op Buitenplaats Molenbosch. De ingang daarvan ligt aan de Molenweg.

Verdwaald? Bel me op 06 16791662.

Irene van den Broek

¹ Het parkeerterrein van Sparrenheuvel is doordeweeks in gebruik door medewerkers van de daar gevestigde bedrijven.
Alleen op zaterdag kan daar worden geparkeerd. Dan de Molenweg inrijden vanaf de Arnhemse Bovenweg.

Kaart looproute