Word Beschermer

Natuurfotoworkshop 26 september 2018

Maak kans op een gratis natuurfotoworkshop t.w.v. € 59,-

Wil je leren om nóg mooiere natuurfoto's te maken? Met de natuurfotoworkshop fotografisch kijken in de Blauwe Kamer leer je de kneepjes van het vak in een prachtige omgeving. We geven deze prijs weg aan 12 personen. Doe mee en maak kans! 

Deze workshop vindt plaats op woensdagmiddag 26 september 2018 van 13.00 - 16.30 uur in natuurgebied de Blauwe Kamer in Wageningen.

Onder begeleiding van een professionele natuurfotograaf van Pixfactory ga je met je eigen camera op pad.  Het accent bij de workshops ‘fotografisch kijken’ ligt bij jou als fotograaf: de mens achter de camera.

Geen verhaal over sluitertijden, diafragma’s of techniek, maar een workshop over de eerste stap in het proces van het fotograferen: kijken, zien en ontdekken. Op welke wijze kijk jij als fotograaf om je heen? Eenmaal buiten in het veld valt het niet mee om de werkelijkheid om je heen om te zetten in plat vlak. Hoe zet je je beleving en ervaring buiten in de natuur om in een mooie foto? Hoe ‘vang’ je het magische landschap dat zich voor je uitstrekt? Dit is wat je als fotograaf niet uit de boekjes of van internet kunt leren maar in de praktijk zelf moet ontdekken, ervaren en voelen.

Er is plek voor maximaal 12 deelnemers. 

Het is helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven. De prijswinnaars ontvangen 24 september bericht.