Word Beschermer

Reserveren

E-tickets

Kunstexcursie Park Vliegbasis Soesterberg

Wilt u kennis maken met de kunstcollectie in Park Vliegbasis Soesterberg? Fiets dan onder leiding van een gids mee naar een aantal kunstobjecten uit Collectie De Basis. Deze kunstwerken wekken de geschiedenis van de voormalige vliegbasis tot leven, vestigen de aandacht op de huidige situatie of tonen toekomstige mogelijkheden van het terrein. De kunstwerken bevinden zich verspreid over het terrein in historische gebouwen die niet vrij toegankelijk zijn, zoals shelters, de verkeerstoren en munitiebunkers.

De kunstexcursie Park Vliegbasis Soesterberg vindt in de periode maart t/m november iedere eerste zaterdagochtend van de maand plaats. Reserveren noodzakelijk. Tijd: van 10:30 tot ca. 12:030 uur. Neem zelf uw fiets mee en zet deze vooraf klaar voor vertrek bij fietsenstalling 2 naast parkeerplaats P1!

Verzamel- en startpunt is de hal van het Nationaal Militair Museum, Verlengde Paltzerweg 1 te Soesterberg. Het is mogelijk gebruik te maken van de voorzieningen van het museum en/of dat na afloop van de excursie te bezoeken.

 1. 13

  Beschermers

  € 0,00
 2. 13

  Niet-Beschermers

  € 0,00
 3. 13

  Kinderen (t/m 12 jaar)

  € 0,00