Word Beschermer

Reserveren

E-tickets

Natuurexcursie Park Vliegbasis Soesterberg

Belangstelling voor de natuurontwikkeling op Park Vliegbasis Soesterberg? Neem dan deel aan deze gecombineerde wandel- en fietsexcursie over een deel van de voormalige vliegbasis.

U maakt kennis met de positieve gevolgen voor plant en dier door het militair beheer en leert het belang kennen van het terrein als verbindende schakel tussen natuurgebieden. Bovendien ontdekt u de rijkdom van het schraalgrasland. De seizoenen zijn sterk bepalend voor de wandellokatie. U betreedt zeker een deel van het Park dat niet vrij toegankelijk is.

De natuurexcursie Park Vliegbasis Soesterberg vindt in de periode maart t/m november iedere eerste zondagochtend van de maand plaats. Reserveren noodzakelijk. Tijd: van 10:30 tot ca. 12:30 uur. Neem zelf uw fiets mee en zet deze vooraf klaar voor vertrek bij fietsenstalling 2 naast parkeerplaats P1!

Verzamel- en startpunt is de hal van het Nationaal Militair Museum, Verlengde Paltzerweg 1 te Soesterberg. Het is mogelijk gebruik te maken van de voorzieningen van het museum en/of dat na afloop van de excursie te bezoeken.

 1. 19

  Beschermers

  € 0,00
 2. 19

  Niet-Beschermers

  € 0,00
 3. 19

  Kinderen (t/m 12 jaar)

  € 0,00