Word Beschermer

Reserveren

E-tickets

Zondag 9 april, 14.00 - 17.00 uur

Den en Rust en Utrechts Landschap spelen samen in op de maatschappelijke vraag naar een nieuwe vorm van begraven. De natuurbegraafplaats Den & Rust is de enige in de provincie Utrecht en bijzonder geliefd.

Martine Eggen, adviseur uitvaartzorg bij Tap DELA geeft samen met Chantal Olgers, assistent begraafplaatsbeheerder Den en Rust, invulling aan de lezing. Aansluitend wandelt u met Hans Hoogewerf, boswachter Utrechts Landschap, over de natuurbegraafplaats. Hij vertelt u alles over de bijzondere flora en fauna van dit prachtige stuk natuurgebied.

Aanmelden
U bent vanaf 13.30 uur van harte welkom. De bijeenkomst is, inclusief pauze en napraten, rond 17.00 uur afgelopen. Deelname is gratis. Vanwege de wandeling kunnen maximaal 35 personen deelnemen. U kunt zich hieronder aanmelden. In verband met de wandeling is het advies stevige schoenen te dragen.

Volgeboekt?
Indien de bijeenkomst vol is, kunt u een mail met uw contactgegevens sturen naar beschermersadministratie@utrechtslandschap.nl. Wij plaatsen u op een reservelijst en nodigen u uit indien er een extra bijeenkomst wordt georganiseerd. 

  1. 24

    Beschermers

    € 0,00
  2. 24

    Niet-Beschermers

    € 0,00