Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Vroege vogeltocht met ontbijt

Altijd al een blauwborst willen zien? Benieuwd naar de uitbundige zang van de rietzanger, of de malle snavel van een slobeend? Sluit u dan aan bij deze vogelrijke tocht door de nieuwe natuur van De Schammer. Een kleinschalig, veelzijdig natuurgebied tussen Leusden en Amersfoort. Door de diverse biotopen is er de kans dat u een grote verscheidenheid aan vogelsoorten zult zien. Van eenden, waders en reigers tot aan uitbundig zingende kleine zangvogeltjes.

Gewapend met een veldkijker en stevige wandelschoenen, kunt u tijdens een aangename wandeling op uw gemak de schoonheid van verenpracht observeren en gezang beluisteren.  Voor wie dat wil is er een lijst om bij te houden wat u heeft gezien of gehoord.

We vertrekken om 06.30 uur vanaf het parkeerterrein van MHC Leusden, Schammersteeg 2 te Leusden. Duur van de tocht is twee uur.

Na afloop kunt u genieten van een heerlijk ontbijt in het informatiecentrum van Utrechts Landschap, Het Koetshuis, Stoutenburgerlaan 4.

Er is plaats voor 30 personen (inclusief ontbijt), dus wees er snel bij. Dus als u nog geen beschermer bent, meld u aan!

Wél deelnemen maar géén ontbijt?
Alleen deelnemen aan de vroege vogeltocht is uiteraard ook mogelijk, stuur dan een e-mail naar koetshuisstoutenburg@gmail.com. Er zijn 10 extra plaatsen beschikbaar.
In totaal zijn er voor de vroege vogeltocht 40 plaatsen beschikbaar (30+10) en vol is vol.

  1. 30

    Beschermers

    € 8,00
  2. 30

    Niet-Beschermers

    € 9,00