Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Op woensdag 28 augustus om 20.00 uur zullen jonge Masterclass-deelnemers aan de Zeister Muziekdagen net als in vorige jaren een concert geven in het prachtig gerestaureerde Kasteel Loenersloot, Rijksstraatweg 211 te Loenersloot. Het concert vindt plaats in de tuinzaal, waar vanaf de 18e eeuw regelmatig concerten plaatsvonden en -vinden. Het concert begint om 20.00 uur en duurt, met een korte pauze, tot ongeveer 22.00 uur.  De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Voor de 30ste maal organiseert de Stichting Zeister Muziekdagen van 17 tot 31 augustus het jaarlijkse internationale kamermuziekfestival in Zeist. Vermaarde musici treden daar op, ook samen met individuele spelers. Daarnaast geven leden van deze ensembles masterclasses aan bestaande groepen van jonge veelbelovende musici (uit verschillende landen), die daar verder worden opgeleid in het spelen vankamermuziek.

Jonge ensembles die deelnamen aan de masterclasses treden in Loenersloot op met composities waaraan zij in de masterclasses werkten. Vorig jaar traden er drie ensembles op. In vorige jaren waren de mooie concerten snel uitverkocht. Het programma wordt u in de zaal uitgereikt.

De toegang is € 15,00.

 

  1. 7

    Beschermers

    € 15,00
  2. 7

    Niet-Beschermers

    € 15,00