Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Zondag 6 oktober, 13.30 - 17.00 uur

Den en Rust en Utrechts Landschap spelen samen in op de maatschappelijke vraag naar een nieuwe vorm van begraven. De natuurbegraafplaats Den & Rust is de enige in de provincie Utrecht en bijzonder geliefd.

Ieder jaar zijn er twee voorlichtingsbijeenkomsten met wandeling over de natuurbegraafplaats. Henk Koelewijn, adviseur uitvaartzorg bij Tap DELA, geeft invulling aan de lezing. Met Martijn Bergen, boswachter Utrechts Landschap, wandelen we vervolgens over de natuurbegraafplaats. Hij vertelt ons meer over de speciale flora en fauna van dit bijzondere stuk natuurgebied.

Aanmelden
U bent vanaf 13.30 uur of vanaf 15.30 uur van harte welkom. De bijeenkomst is, inclusief pauze en napraten, rond 17.00 uur afgelopen. Deelname is gratis. Vanwege de wandeling kunnen maximaal 35 personen deelnemen. U kunt zich hieronder aanmelden. In verband met de wandeling is het advies stevige schoenen te dragen.

Volgeboekt?
Indien de bijeenkomst vol is, kunt u een mail met uw contactgegevens sturen naar beschermersadministratie@utrechtslandschap.nl. Wij plaatsen u op een reservelijst en nodigen u uit indien er een extra bijeenkomst wordt georganiseerd. 

  1. 20

    Beschermers

    € 0,00
  2. 20

    Niet-Beschermers

    € 0,00