Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Op zondag 29 december 2019 organiseert de afdeling Amerongen van Utrechts Landschap een sfeervolle midwinterwandeling in de bossen rondom Amerongen.Onder leiding van ervaren gidsen maakt u een wandeling door deze bossen, waarbij de gids u zal wijzen op interessante punten in het bos en in het landschap. Onderweg kunt u genieten van het geluid van midwinterhoorns. Op 2 punten in het bos staan we even stil om naar dit geluid te luisteren onder het genot van een drankje. De wandeling duurt 1,5 à 2 uur. Na afloop ligt er een warme oliebol voor u klaar. Bij het informatiecentrum zal een demonstratie worden gegeven door een midwinterhoornblazer.

Honden zijn toegestaan, mits aangelijnd. De wandeling start om 14:00 uur bij het Informatiecentrum van Utrechts Landschap aan de Veenseweg 8 in Amerongen. Parkeren kunt u bij de Groene Entree bij sportpark de Burgwal tussen Amerongen en Elst (UT).

Wacht niet te lang want het aantal wandelaars is beperkt tot 60 personen. Beschermers hebben op vertoon van hun beschermerspas recht op korting, Junior beschermers mogen op vertoon van hun pas gratis mee. 

 1. 22

  Beschermers

  € 4,00
 2. 22

  Niet-Beschermers

  € 5,00
 3. 22

  Kinderen (t/m 12 jaar)

  € 3,00
 4. 22

  Junior Beschermers

  € 0,00