Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Een dierentuin lijkt een heel exotische plek, maar naast de olifanten en giraffen tref je er ook dieren die je in de natuur van Utrechts Landschap kunt tegenkomen. Nieuwsgierig? Meld je aan voor deze unieke, zomerse Beschermersexcursie op zaterdag 13 juni.

Samen met DierenPark Amersfoort (Bedrijfsvriend) is een interessante en bijzondere dag samengesteld, speciaal voor Beschermers van Utrechts Landschap. We zoomen deze dag in op de inheemse flora en fauna. Tijdens de exclusieve Beschermersexcursie krijg je een uniek kijkje achter de schermen van het dierenpark. Daarna steken we over naar ‘ons’ bos Birkhoven – dat het dierenpark omringt – en zien, ruiken en voelen we het thuis van dieren in het wild. We pauzeren met een zomerse barbecue die uiteraard ook vegetarisch kan. We sluiten de dag af met een fascinerende lezing van Ellen van Norren (Zoogdiervereniging) over de wolf in Nederland. Je wordt direct enthousiast.  

Programma:

15:30 uur - ontvangst met koffie/thee

15:45 uur - welkomstwoord

16:00 uur - kijkje achter de schermen in DierenPark Amersfoort en rondwandeling Birkhoven

18:30 uur - barbeque (ook vegetarisch)

20:00 uur - lezing over de wolf in Nederland

21:30 uur - einde programma

Voor vragen of het doorgeven van een allergie bel met Utrechts Landschap via 030-2205555 of mail beschermersadministratie@utrechtslandschap.nl. Uiterlijk 8 juni ontvang je per e-mail de laatste informatie over de Beschermersexcursie.

  1. 221

    Beschermers

    € 35,00