Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Ook zo'n zin om na al die feestdagen een frisse neus te halen? Dat kan in de mooie natuur nabij Amersfoort!

Voor jong en oud, alleen of  met het hele gezin, bieden wij u een prachtige wandeling aan over Landgoed Heerlijkheid Stoutenburg.

Het belooft een verrassende wandeling te worden, waarin u alles te weten komt over de betekenis van Stoutenburg voor de stad Amersfoort en over het huidige landschap, dat in de loop van de eeuwen door de mens is gevormd. Natuurlijk wordt ook verteld over de planten en dieren, zoals bijvoorbeeld de reeën in dit gebied, die telkens weer de koude en natte Nederlandse winter weten te trotseren. 

De wandeling start op om 13.30 uur bij Informatiecentrum Koetshuis Stoutenburg en leidt u door het afwisselende natuurgebied rond het landgoed, op de grens van de Utrechtse Heuvelrug en de Gelderse Vallei. We verwachten rond 15.30 uur terug te zijn.

Onderweg komt u de mooiste doorkijkjes tegen. Als u geluk heeft spot u misschien wel reeën. En wie weet, doet koning Winter een duit in het zakje en wandelen we in de vrieskou door een feeëriek landschap. Dan wordt de wandeling wellicht een sporenspeurtocht!

Anders dan u van ons bent gewend, moet u zich nu wél van tevoren aanmelden. Dat kan uitsluitend via de website! Is de wandeling vol, dan kunt u zich aanmelden voor een reservelijst. Stuurt u dan een mailtje naar koetshuisstoutenburg@gmail.com. Vermeld dan met hoeveel personen u wilt komen en wat uw telefoonnummer is.

  1. 22

    Gratis voucher

    € 0,00 Nog 22 plaatsen beschikbaar