Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Wandelt u mee door dit mooie natuurgebied. Op veler verzoek kunt u met onze gidsen wandelen in dit prachtige bos.

U hoort meer over de geschiedenis en het ontstaan  van het bos en zijn omgeving. We vertellen u het e.e.a. over de ontwikkelingen van de directe omgeving als gevolg van het opheffen van de oude parkeerterreinen in het kader van de aanleg van de nieuwe Randweg beter bekend als de Westtangent.

Tijdens onze wandeling staan we stil bij de verschillende boomsoorten die er zijn en de  dieren die er in het Bos Birkhoven leven. We vertellen u meer over het ontstaan van  de Bosvijver en de Uitzichtheuvel om vervolgens via de Rhododendronvallei onze wandeling te vervolgen naar het Pinetum. Het Pinetum is een naaldbomentuin met vele uitheemse soorten, vervolgens wandelen via de oudste bomen in het bos t.w. de grove dennen terug naar ons vertrekpunt.                                                      

Dikke jas aan, das om, wandelschoenen aan en …gaan!

We verzamelen vanaf 13.15 uur en vertrekken om 13.30 uur voor een wandeling die ca. twee uur duurt.

Anders dan u van ons bent gewend, moet u zich nu wél van tevoren aanmelden. Dat kan uitsluitend via de website! Is de wandeling vol, dan kunt u zich aanmelden voor een reservelijst. Stuurt u dan een mailtje naar koetshuisstoutenburg@gmail.com. Vermeld dan met hoeveel personen u wilt komen en wat uw telefoonnummer is.

Deelname aan de wandeling is gratis. De wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en is minder geschikt voor (kleine) kinderen. Honden kunnen niet mee.

  1. 29

    Gratis voucher

    € 0,00 Nog 29 plaatsen beschikbaar