Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Reserveren

E-tickets

Het voorjaar hangt in de lucht. En waar kun je het voorjaar beter ervaren dan in de vrije natuur, dan in Bloeidaal? 

Wij willen u de natuur laten ervaren door erover te vertellen, maar vooral door er met onze zintuigen van te genieten. We ruiken de frisse geuren, we zien planten, dieren en insecten, we voelen aan blad en schors, we horen de stilte en de geluiden in het gebied. En wie weet valt er ook nog wel wat te proeven.

Bloeidaal maakt zichzelf op. Er komt geen make-up aan te pas en ook wordt er geen beroep gedaan op een visagiste. Puur natuur. Om van te smullen met al onze zintuigen. De gidsen nemen u graag mee op deze wandeling.

We verzamelen vanaf 13.15 uur bij parkeerplaats Koedijkerweg (t.o. nummer 14)

De wandeling begint om 13.30 uur en duurt ca. twee uur. Anders dan u van ons bent gewend, moet u zich nu wél van tevoren aanmelden. Dit kan uitsluitend via de website!  Is de wandeling vol, dan kunt u zich aanmelden voor een reservelijst. Stuurt u dan een mailtje naar koetshuisstoutenburg@gmail.com. Vermeld dan met hoeveel personen u wilt komen en wat uw telefoonnummer is.

Deelname aan de wandeling is gratis. De wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers en is minder geschikt voor (kleine) kinderen. Honden kunnen niet mee.

Genoeg te beleven dus, u bent van harte welkom. 

  1. 28

    Gratis voucher

    € 0,00 Nog 28 plaatsen beschikbaar