Word Beschermer

Vlees van Het Landschap

Najaarsactie: Vlees van Het Landschap

Utrechts Landschap houdt dit najaar een actie waarin we tegen een gereduceerd tarief vleespakketten verkopen van Gallowayrunderen die in onze eigen natuurgebieden grazen. De verkoop is inmiddels gesloten. Het was tot en met 15 oktober mogelijk om vlees via deze site te bestellen. Het bestelde vlees kan tijdens drie verkoopdagen in november opgehaald worden.

Producten en prijzen

Al het vlees wordt ingevroren in porties van 250 - 300 gram geleverd.

Galloway gemengd pakket

Met o.a. gehakt, worst, biefburgers, tartaar, stooflap, poulet, riblap/sukade, schenkel en luxe vlees zoals entrecote, (kogel)biefstuk of ossenhaas. De samenstelling van de pakketten kunnen iets verschillen.

  • 3 kg: € 39,-- 
  • 5 kg: € 56,--
  • 10 kg: € 95,--

Galloway snel-klaar-pakket

Beefburgers, gehakt en verse worst (5 kg)

  • 5 kg: € 44,-- 

Galloway gehaktpakket

  • 5 kg € 44,--

Afhaaldata:

  • Zaterdag 7 november, 13.00 – 16.00 uur: Blauwe Kamer, Wageningen
  • Zaterdag 14 november, 11.00 – 16.30 uur: ’t Winkeltje van Oostbroek, De Bilt
  • Zaterdag 28 november, 12.30 – 16.30 uur: Koetshuis Stoutenburg, bij Leusden/Amersfoort

Bestellen

Bestellen kan niet meer. De verkoop is gesloten. Indien u toch interesse heeft in vlees van Galloways, dan kunt u Wildernisvlees bestellen via FREE.

Waarom Vlees van Het Landschap?

Het vlees van onze Gallowayrunderen is puur en gegarandeerd medicijnvrij. We dienen namelijk nooit medicatie toe. Het vlees is heerlijk. Gemarmerd, dus met kleine vetadertjes erdoor. Die geven de bijzondere smaak aan het vlees van een Galloway, die in de vrije natuur een goed leven heeft gehad. En vanzelfsprekend komt de opbrengst van het wildernisvlees volledig ten goede aan de mooie natuur, waar onze grote grazers zo’n nuttige rol in spelen. 

De Galloways geven onze natuurgebieden een eigen dynamiek en dragen bij aan natuurontwikkeling. De kudde groeit ieder jaar en om een gezonde groep dieren te houden, die niet te groot is voor het gebied, moeten er af en toe dieren uit de kudde gehaald worden. Het vlees verkopen we. Het aanbod is beperkt, want we halen nooit meer dieren uit de groep dan nodig. De verkoop is inmidels gesloten.