Word Beschermer

Vrijwilliger activiteiten Koetshuis bij Leusden

Vrijwilliger activiteiten Koetshuis Stoutenburg bij Leusden

Vrijwilligers activiteiten:  

Door het jaar heen bruist het van de activiteiten in informatiecentrum Koetshuis Stoutenburg. Ieder seizoen vinden er speciale evenementen plaats, zoals een bijen-en vlinderdag, speurtochten, of een Kerstmatinee. Al deze activiteiten worden door een team van enthousiaste vrijwilligers bedacht en uitgevoerd. In dit team is plaats voor nieuwe collega’s, die het leuk vinden om mee te helpen deze activiteiten te organiseren.

Wij zoeken:

Mensen die goed kunnen samenwerken, het leuk vinden om activiteiten voor kinderen en volwassenen te organiseren en uit te voeren én belangstelling hebben voor natuur en natuurbescherming.

Taken:

Met het team bedenken van nieuwe publieksactiviteiten en het organiseren van nieuwe en bestaande publieksactiviteiten

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift 'Mijn Utrechts Landschap' en het personeels- en vrijwilligersblad 'Van Binnen'.

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met de voorzitter van de commissie Amersfoort Jacob Lamminga, e-mail: jl@casema.nl  of vul het aanmeldformulier in.