Word Beschermer

Vrijwilliger communicatie Koetshuis Stoutenburg bij Leusden

Vrijwilliger communicatie Koetshuis Stoutenburg bij Leusden

Op de Heerlijkheid Stoutenburg is het infocentrum in het voormalige koetshuis gehuisvest.  Vrijwilligers  geven informatie over Utrechts Landschap, het landgoed, wandel- en excursiemogelijkheden rondom Stoutenburg en verkopen natuurvriendelijke producten en wandelboekjes. Regelmatig worden excursies en activiteiten aangeboden die door de  activiteitengroep zijn georganiseerd.  De activiteiten kunnen variëren van een workshop fotografie en kinderactiviteiten tot het organiseren van een bijen- en vlinderdag en de jaarlijkse landgoeddag.  De belangstelling voor deze activiteiten is mede afhankelijk van goede publiciteit. Het vrijwilligersteam is op zoek naar een vrijwilliger die voor die publiciteit gaat zorgen.

 

Wij  zoeken:  

iemand die ervoor zorgt dat de activiteiten  in en rond koetshuis Stoutenburg breed bekend worden in Amersfoort en Leusden en omgeving

 

Uw belangrijkste taken: 

 schrijven en verspreiden van persberichten, verzamelen van informatie voor het vervaardigen van de persberichten, vullen van de agenda op www.utrechtslandschap.nl,  en bij regionale  organisaties en het maken van posters. 

Tijdsinvestering:   

gemiddeld  een dagdeel per week   

Wij bieden:  

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende  thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.  

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met de voorzitter van de commissie Amersfoort Jacob Lamminga, e-mail: jl@casema.nl of vul het aanmeldformulier in.