Word Beschermer

Vrijwilliger facilitaire ondersteuning

Vrijwilliger facilitaire ondersteuning

Utrechts Landschap heeft zo'n 630 vrijwilligers die actief zijn op en in allerlei gebieden. Per gebied zijn de vrijwilligers georganiseerd in vrijwilligerscommissies en werkgroepen. Zij begeleiden onder andere excursies en organiseren tentoonstellingen, lezingen en evenementen zoals bijvoorbeeld de landgoeddag op Stoutenburg (bij Leusden) of het kerstfeest op Landgoed Beerschoten (De Bilt).  De teams die deze evenementen organiseren hebben behoefte aan uitbreiding van het facilitair team.


Wij  zoeken:

een aantal vrijwilligers die er aardigheid in hebben hand- en spandiensten te verlenen, vrijwilligers met voldoende fysieke kracht  

Uw belangrijkste taken:

partytenten ophalen en opzetten, biertafels opstellen, speurtochten uitzetten, ondersteunen bij de Natuurwerkdag (eerste zaterdag van november)   

Tijdsinvestering:

deze vacature is geschikt voor mensen die de natuur een warm hart toedragen en zich een aantal keer per jaar enkele uren willen inzetten  

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende  thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Landschap’ en het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.

Lijkt het u leuk een enthousiast team te ondersteunen bij hun activiteiten of wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 030 - 221 99 95 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail: vbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.