Word Beschermer

Vrijwilliger informatiecentrum Blauwe Kamer

Vrijwilliger informatiecentrum Blauwe Kamer

Utrechts Landschap heeft op diverse landgoederen informatiecentra. In deze centra verstrekken vrijwilligers informatie over de gebieden van de stichting en verkopen diverse artikelen, waaronder wandelboekjes. Vanuit de meeste informatiecentra worden ook excursies uitgevoerd.

Eén van onze informatiecentra is gevestigd in de Blauwe Kamer bij Wageningen. Door de grote publieke belangstelling voor dit gebied is er behoefte aan uitbreiding van het vrijwilligersteam.

Wij zoeken:

Iemand die communicatief en flexibel is, die het leuk vindt informatie te verstrekken over Utrechts Landschap, de Blauwe Kamer en de activiteiten van Utrechts Landschap. Natuurlijk heeft u belangstelling voor natuur en natuurbescherming.

Uw belangrijkste taken:

Bezoekers welkom heten, informatie geven en de verkoop van natuurvriendelijke producten en wandelboekjes.

Tijdsinvestering: ongeveer twintig dagdelen per jaar (inschrijving op rooster).

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.

Heeft u belangstellling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 030-2219995 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail: vbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.