Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger Koetshuis Stoutenburg bij Leusden

Vrijwilliger Koetshuis Stoutenburg bij Leusden

Op de Heerlijkheid Stoutenburg is in het voormalige koetshuis het infocentrum gehuisvest. Vrijwilligers geven informatie over Utrechts Landschap, het landgoed, wandel- en excursiemogelijkheden rondom Stoutenburg en verkopen natuurvriendelijke producten en wandelboekjes. Het publiek kan een kopje koffie of thee gebruiken. Regelmatig worden excursies en activiteiten aangeboden die door de activiteitengroep zijn georganiseerd. De vrijwilligersgroep wordt geleid door de commissie die ook uit vrijwilligers bestaat.

Vrijwilligers infocentrum

Wij zoeken:

Iemand

   - die plezier heeft in het verstrekken van informatie en in verkoop;

   - die bereid is de benodigde kennis te verwerven en actueel te houden.

Natuurlijk heeft u belangstelling voor de natuur en natuurbescherming.

Uw belangrijkste taken worden: voorlichting geven over natuurgebieden en activiteiten van Utrechts Landschap en de verkoop van natuurvriendelijke producten en wandelboekjes.

Tijdsinvestering:

bij voorkeur een dagdeel per 14 dagen.

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift 'Mijn Utrechts Landschap' en het personeels- en vrijwilligersblad 'Van Binnen'.

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek, via e-mail i.vandenbroek@utrechtslandschap.nl, telefonisch via 030-221 99 95 (ma,di,do) of vul het aanmeldformulier in.