Word Beschermer

Vrijwilliger molenwinkel Molen Oog int Zeil, Cothen

Vrijwilliger molenwinkel Molen Oog int Zeil, Cothen

In de provincie Utrecht zijn 23 molens in bedrijf die in beheer zijn bij Utrechts Landschap. Een van deze molens is molen “Oog int Zeil” in Cothen. De molen draait regelmatig en op zaterdag kan het publiek zich in de korenmolen informeren over de werking en historie van de molen. In de molen is een winkeltje gevestigd waar meelproducten worden verkocht en waar folders van Utrechts Landschap verkrijgbaar zijn.

Wij zoeken:

Een vrijwilliger verkoop die op zaterdagochtend en/of -middag de bezoekers van de winkel adviseert over meelproducten en deze producten verkoopt.

Belangrijkste taken:

De verkoop van de diverse meelsoorten, het volgens receptuur mengen van bepaalde producten adviseren van klanten over het bakken van brood, cakes e.d. Het schoonhouden en opruimen van de winkel.

Tijdsinvestering:

Uitgangspunt is een zaterdagochtend- of middag per twee weken

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en twee keer per jaar het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 030 - 221 99 95 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail: vbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.