Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger Paviljoen Beerschoten, De Bilt

Vrijwilliger Paviljoen Beerschoten, De Bilt

In Paviljoen Beerschoten geven vrijwilligers informatie over Utrechts Landschap, over de activiteiten en over de wandelmogelijkheden op de landgoederen Beerschoten en Houdringe en in het Panbos; zij verkopen artikelen uit de winkel zoals natuurvriendelijke producten, cadeauartikelen en wandelboekjes; zij ondersteunen de jaarlijks evenementen die het team organiseert, bijvoorbeeld met kerst en in de herfst.

Zodra de ontwikkelingen rond Covid-19 het toelaten wordt Paviljoen Beerschoten weer opengesteld en dan is er ruimte voor nieuwe vrijwilligers. 

Herken je je hierin?   

  • Ben je enthousiast over de natuur en natuurbescherming?
  • Wil je informatie geven over Utrechts Landschap en de activiteiten?
  • Wil je  de daarvoor benodigde kennis verwerven en bijhouden?
  • Heb je er aardigheid in artikelen te verkopen?
  • Heb je een dagdeel per 14 dagen beschikbaar?

dan heb je vast zin om vrijwilliger in Paviljoen Beerschoten te worden

Je belangrijkste taken:  verkoop van de aangeboden artikelen, informatie geven over Utrechts Landschap en naar gelang je interesse een bijdrage leveren aan de ondersteuning van activiteiten op diverse gebieden.

Tijdsinvestering:  bij voorkeur een dagdeel per 14 dagen op zaterdag of zondag

Heb je belangstelling voor de functie of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 06-82308767 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail: i.vandenbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.