Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger Promoteam

Vrijwilliger promoteam

Beschermerswerving en voorlichting

Voorlichting geven over de natuurgebieden en activiteiten van Utrechts Landschap en donateurs werven, dat zijn de belangrijkste taken van het Promoteam. Verder behoort het verkopen van o.a. wandelboekjes en zoekkaarten tot de activiteiten.

Het promoteam bezoekt de drukbezochte gebieden van Utrechts Landschap. Ook staat het team op evenementen die Utrechts Landschap organiseert en op natuur- en milieumarkten. Twee vrijwilligers gaan samen op pad, meestal in het weekend en vooral op zondag. Een chauffeur brengt en haalt de promowagen. Het werk is afwisselend omdat vrijwilligers van het promoteam telkens een andere locatie staan en in contact komen met allerlei soorten mensen die in hun vrije tijd natuur of cultuur bezoeken.

Tijdsinvestering:

Minimaal zes maal per jaar een dagdeel, meestal in het weekend. Locaties en data kunnen zelf gekozen worden.
 

Wij zoeken:

Enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden informatie te geven, wandelboekjes te verkopen en donateurs te werven. Het is handig als u makkelijk contact legt met mensen en zaken kunt uitleggen. Natuurlijk heeft u belangstelling voor de natuur en natuurbescherming.
 

Wij bieden:

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Er is ruimte voor gezelligheid en ontspanning. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.

Voor meer informatie over de functie  of uw aanmelding kunt u contact opnemen met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek, telefoonnummer: 06-82308767 (op maandag, dinsdag of donderdag) of vul het aanmeldformulier in.