Word Beschermer

Vrijwilliger Publiciteit Blauwe Kamer (bij Rhenen)

Vrijwilliger Publiciteit Blauwe Kamer (bij Rhenen)

Onderaan de Grebbeberg tussen Rhenen en Wageningen komen Utrechtse Heuvelrug, Gelderse Vallei en Nederrijn elkaar tegen. Dit geeft een spannende wisselwerking met als resultaat natuurgebied de Blauwe Kamer. Hier vind je ook informatiecentrum Blauwe Kamer van Utrechts Landschap. 

Het informatiecentrum vormt de uitvalsbasis voor de activiteiten van het vrijwilligersteam Blauwe Kamer. In het infocentrum zit een kleine winkel en het publiek kan er terecht voor een kopje koffie/thee. Het vrijwilligersteam van de Blauwe Kamer verzorgt daarnaast o.a. wandelexcursies, kinderactiviteiten en exposities. Dit vindt plaats in de Blauwe Kamer en gebieden in de directe omgeving: op de Grebbeberg en de Laarsenberg, en in Plantage Willem III en de Palmerswaard.

Wij  zoeken:  

Een vrijwilliger met een creatieve schrijfstijl die ervoor zorgt dat de activiteiten in het bovengenoemde werkgebied van het vrijwilligersteam breed bekend worden in Rhenen, Wageningen en de wijde omgeving.

Belangrijkste taken: 

schrijven en verspreiden van persberichten, vullen van de agenda op www.utrechtslandschap.nl, en bij regionale organisaties, verspreiding via de Facebookaccount van Utrechts Landschap en via Twitter zijn voor het team belangrijk.

Tijdsinvestering:   

gemiddeld drie dagdelen per maand

De functie kan gecombineerd worden met de functie vrijwilliger activiteiten

Wij bieden:  

Utrechts Landschap is een actieve en creatieve organisatie, waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Vrijwilligers kunnen cursusbijeenkomsten over uiteenlopende  thema's bijwonen en deelnemen aan excursies. Je draait mee in een gezellig team en bieden je ruimte om je creativiteit in te zetten. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’. 

Heb je belangstelling voor de functie of wil je er meer over weten? Neem dan contact op met een van de leden van het team Agnes Haan, agneshaan@gmail.com of Trudy Janssen, trudythijs.janssen@planet.nl of vul het aanmeldformulier in.