Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger terreinbeheer eendenkooi, Maarssenbroek

Vrijwilliger terreinbeheer eendenkooi, Maarssenbroek

Houdt u ervan buiten te zijn en de handen uit de mouwen te steken? Heeft u belangstelling voor de natuur en natuurbescherming? Dan is deze vacature iets voor u.
Op onze landgoederen en in onze bossen worden regelmatig onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Er is een grote variatie aan werkzaamheden waaronder werkzaamheden die fysieke kracht vergen. Te denken valt aan: het verwijderen van vogelkers, zagen van bomen met handzaag, stapelen van hout, repareren hekwerken en overig natuurwerk.
 

Wij zoeken: 

enthousiaste vrijwilligers met een goede lichamelijke conditie die graag buiten actief bezig zijn, ter versterking van ons team in eendenkooi Kooilust

Tijdsinvestering:

het team werkt elke week, de ene week op woensdag-, de andere op zaterdagochtend. Geïnteresseerden kunnen naar keuze elke week meewerken of eens per 14 dagen op woensdag- of zaterdagochtend

Utrechts Landschap biedt:

u werkt in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. U kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor u kennis over Utrechts Landschap krijgt en uw kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden. Ieder vrijwilligersteam organiseert jaarlijks een uitje.


Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op Neem dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek, e-mail: i.vandenbroek@utrechtslandschap.nl,  telefoon: 06-82308767 of vul het aanmeldformulier in.