Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger terreinbeheer Kasteelpark Loenersloot

Vrijwilligers terreinbeheer Kasteelpark Loenersloot

Houdt u ervan buiten te zijn en de handen uit de mouwen te steken? Heeft u belangstelling voor de natuur en natuurbescherming? Dan is deze vacature iets voor u!  Voor het oprichten van een nieuw team voor het onderhoud van kasteelpark Loenersloot zijn wij op zoek  naar enthousiaste vrijwilligers. De werkzaamheden in het sierpark en parkbos van Kasteel Loenersloot kunnen variëren van het verwijderen van maaisel, snoeiafval en bladeren, wieden en schoffelen tot het verwijderen van invasieve exoten, het maken van broeihopen voor ringslangen en het ruimen van zwerfafval.  

Wij zoeken:

Enthousiaste vrijwilligers die graag buiten actief bezig zijn en de fysieke kracht hebben om onderhoudswerk in de natuur te doen.

Tijdsinvestering:

Elke 3e vrijdag van de maand van 9.00 tot 13.00 uur. Wie langer kan en wil blijven mag dat uiteraard. De coördinator van het team, Jacqueline van Dam, heet u van harte welkom.

Utrechts Landschap biedt u werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. U kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor u kennis over Utrechts Landschap krijgt en uw kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 06-82308767 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail: vbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.