Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger terreinbeheer Landgoed Beerschoten, De Bilt

Vrijwilliger terreinbeheer Landgoed Beerschoten, De Bilt

Houdt u ervan buiten te zijn en de handen uit de mouwen te steken? Heeft u belangstelling voor de natuur en natuurbescherming? Dan is deze vacature iets voor u.  Op onze landgoederen en in onze bossen worden regelmatig onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Er is een grote variatie aan werkzaamheden waaronder werkzaamheden die fysieke kracht vergen. Te denken valt aan: het verwijderen van vogelkers, zagen van bomen met handzaag, stapelen van hout, repareren hekwerken en overig natuurwerk.

Wij zoeken: 

enthousiaste en fysiek sterke vrijwilligers die graag buiten actief bezig zijn, ter versterking van ons team op Landgoed Beerschoten en omgeving, De Bilt.

Tijdsinvestering: 

een dagdeel per week, op donderdagmorgen   

Utrechts Landschap biedt u werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. U kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor u kennis over Utrechts Landschap krijgt en uw kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden. 

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 06-82308767 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail: vbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.