Word Beschermer
Header afbeelding

Vrijwilliger terreinbeheer Niënhof, Bunnik

Vrijwilliger terreinbeheer Niënhof, Bunnik

Heeft u “natuurlijke kriebels”? Dan is deze vacature iets voor u.
Op onze landgoederen en in onze bossen worden regelmatig onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd.
Dat kan variëren van maaien, zagen, snoeien en knotten tot het verwijderen van invasieve exoten zoals bereklauw en Japanse duizendknoop, het maken van broeihopen voor ringslangen en het ruimen van zwerfafval.  

Wij zoeken:

enthousiaste vrijwilligers die het heerlijk om de handen uit de mouwen te steken en graag buiten actief bezig zijn. Heeft u belangstelling voor de natuur en natuurbescherming en de lichamelijke conditie om buitenwerk te doen kom dan het vrijwilligersteam Niënhof versterken.  

Tijdsinvestering:

naar keuze iedere tweede en/of de derde zaterdag van de maand van 9.30-15.00u  

Utrechts Landschap biedt u werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid. U kunt deelnemen aan excursies en bijeenkomsten waardoor u kennis over Utrechts Landschap krijgt en uw kennis van natuur en cultureel erfgoed kunt uitbreiden.  Ieder vrijwilligersteam organiseert jaarlijks een uitje. 

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 06-82308767 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail: vbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.