Word Beschermer

Vrijwilliger vlindertuin

Vrijwilliger vlindertuin

Heeft u “natuurlijke kriebels”? Dan is deze vacature iets voor u.
Op Landgoed Oostbroek in De Bilt is een kruidentuin met diverse soorten perken. Zo zijn er perken met verf-, keuken- en medicinale kruiden,  er zijn perken met Oudhollandse groenten en er is een vlindertuin. De  kruidentuin is ingericht en wordt onderhouden door een groep van ongeveer 13  vrijwilligers. De groep is op zoek naar een nieuwe vrijwilliger voor de vlindertuin. Er wordt gewerkt op woensdagochtend van maart tot en met september.

Tijdinvestering:

een dagdeel per week  (woensdagochtend) 

Wij zoeken:

Een enthousiaste vrijwilliger voor de vlindertuin, die ervaring heeft met werken in een tuin.
Het team van de kruidentuin is een gezellige en serieuze club mensen die in het seizoen iedere week in de kruidentuin actief is. In ieder perk werken twee of drie mensen samen. Zo heeft u desgewenst aanspraak en kunt u kennis uitwisselen.  

Houdt u van tuinieren, heeft u “groene vingers”  en heeft u de lichamelijke conditie om tuinwerk te doen dan wordt u vast enthousiast van het werk in de kruidentuin!  

Wij bieden:

Utrechts Landschap biedt u werk in een actieve en creatieve organisatie waar veel aandacht is voor een goede sfeer en gezelligheid.
Er worden activiteiten georganiseerd waardoor u kennis over Utrechts Landschap krijgt en uw kennis van natuur en molens kunt uitbreiden. Ieder vrijwilligersteam organiseert jaarlijks een uitje. U kunt deelnemen aan excursies en opleidingen volgen die nodig zijn om uw werk beter uit te voeren. Iedere vrijwilliger ontvangt vier keer per jaar het tijdschrift ‘Mijn Utrechts Landschap’ en het personeels- en vrijwilligersblad ‘Van Binnen’.

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 030 - 221 99 95 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail: vbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.