Word Beschermer

Vrijwilligers Paviljoen Beerschoten, De Bilt

Vrijwilligers Paviljoen Beerschoten, De Bilt

Utrechts Landschap heeft in een aantal gebieden informatiecentra met een winkeltje. Al deze informatiecentra draaien op de inzet van een groep vrijwilligers die het werk zelf organiseren. Eén van de centra is gevestigd in Paviljoen Beerschoten in De Bilt.  

In Paviljoen Beerschoten geven vrijwilligers informatie over Utrechts Landschap, over de activiteiten en over de wandelmogelijkheden op de landgoederen Beerschoten en Houdringe en in het Panbos. Zij verkopen artikelen uit de winkel zoals natuurvriendelijke producten, cadeauartikelen en wandelboekjes. Jaarlijks organiseert het team een aantal evenementen, bijvoorbeeld met kerst en in de herfst.   

Wij zoeken vrijwilligers die 

  • enthousiast zijn over de natuur en natuurbescherming;
  • informatie over Utrechts Landschap en de activiteiten willen geven;
  • die bereid zijn de daarvoor benodigde kennis te verwerven en bij te houden;
  • er aardigheid in hebben artikelen te verkopen;

Uw belangrijkste taken

verkoop van de aangeboden artikelen, informatie geven over Utrechts Landschap en naar gelang de interesse een bijdrage leveren aan de ondersteuning van activiteiten op diverse gebieden.

Tijdsinvestering:

bij voorkeur een dagdeel per 14 dagen op zaterdag of zondag   

Heeft u belangstelling voor de functie of wilt u er meer over weten? Neemt u dan contact op met vrijwilligerscoördinator Irene van den Broek via telefoonnummer: 030 - 221 99 95 (op maandag, dinsdag of donderdag), via e-mail: i.vandenbroek@utrechtslandschap.nl of vul het aanmeldformulier in.