Word Beschermer

Zorgverzekering

Collectieve Zorgverzekering

Niets is gezonder dan actief bewegen in de vrije natuur. Daarom hebben ONVZ Zorgverzekeraar en Utrechts Landschap de handen ineengeslagen met het Landschapscollectief. Ons gezamenlijke doel? Ervoor zorgen dat u actief en dichtbij huis van natuur kunt genieten én dat deze natuur bewaard blijft, ook voor de generaties na ons!

Deelname aan het Landschapscollectief levert extra steun voor de natuur in Utrecht. Wanneer u deze collectieve zorgverzekering afsluit, doneert ONVZ jaarlijks de Beschermersbijdrage van € 24,- aan Utrechts Landschap. Bent u al Beschermer van Utrechts Landschap? Ook dan kunt u zich verzekeren via het Landschapscollectief. Hiermee steunt u de Utrechtse natuur nog eens extra. Wanneer u als Beschermer verzekert, doneert ONVZ nog eens € 24,- per jaar. Bovenop uw eigen Beschermersbijdrage.

De voordelen van het Landschapscollectief op een rij:

  • Korting: 3% op de basisverzekering en 7% op de aanvullende verzekering
  • Korting op activiteiten van Utrechts Landschap
  • Welkomstpakket van Utrechts Landschap met daarin o.a. de Landschapsgids met informatie over al onze gebieden en de laatste uitgave van ons kwartaalmagazine 'Mijn Landschap'.

Meer informatie over het Landschapscollectief vindt u op www.onvz.nl/landschapscollectief. Op deze website kunt u ook uw premie berekenen en de collectieve verzekering direct afsluiten.