IJsvogel met vis

Activiteitvoorwaarden

Bij Utrechts Landschap kun je mee op pad om te ontdekken hoe mooi de natuur in onze provincie is. Sterker, je ervaart hoe belangrijk het is dat we deze beschermen!

Om je deelname aan een activiteit zo goed mogelijk te laten verlopen, vragen wij je aandacht voor de volgende voorwaarden:

Via utrechtslandschap.nl kun je online tickets reserveren voor een activiteit. Bij deze reservering betaal je vooraf via iDEAL.

Mocht je niet over de mogelijkheid beschikken om via iDEAL te betalen, dan kun je op werkdagen contact opnemen met het secretariaat op (030) 220 55 55 tussen 9.00 en 17.00 uur. De medewerkers van het secretariaat denken dan met je mee en kunnen je reservering handmatig invoeren.

Na je online aanmelding via de website, ontvang je een bevestiging via een e-mail. Dat is meteen je ticket. Vul daarom altijd een bestaand e-mailadres in en kijk, als je niks ontvangt, ook in je spambox.

Heb je je aangemeld voor een activiteit, maar ben je onverhoopt verhinderd? Dan is het fijn als je je aanmelding annuleert. Iemand anders kan dan in jouw plaats mee. Je krijgt de betaling van het gekochte ticket niet retour.

Je kunt annuleren door te antwoorden op de bevestigingsmail of door op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur contact op te nemen met het secretariaat op (030) 220 55 55.

In een uitzonderlijk geval kan het voorkomen dat een activiteit niet door kan gaan. Bijvoorbeeld wanneer het stormt en het niet verantwoord is om naar buiten te gaan. Of wanneer de gids ziek is geworden en er geen vervanger beschikbaar is. In zulke gevallen annuleren wij de activiteit en ontvang je de betaling van het gekochte ticket volledig retour.