Groepsfoto bedrijfsvrienden 2017

Utrechts Landschap en Bedrijven

bedrijfsvrienden op de fiets over landingsbaan

Geld en draagvlak

Om natuur en erfgoed aan te kopen, te beheren en toegankelijk te maken is geld en draagvlak nodig. Samen met overheden, vermogensfondsen, particulieren en het bedrijfsleven zetten wij ons in voor meer en gezonde natuur en erfgoed bij u in de omgeving.

Utrechts Landschap telt ruim 80 Bedrijfsvrienden die ons werk al jaren ondersteunen. Daar zijn wij heel blij mee want samen staan wij sterk.

Benieuwd naar alle Bedrijfsvrienden van Utrechts Landschap? Bekijk hier het overzicht.

Bedrijfsvrienden van Utrechts Landschap
fietsen voor shelter Park Vliegbasis Soesterberg

Bent u een ondernemer die natuur en erfgoed én bedrijvigheid met elkaar wil versterken?

  • u draagt bij aan het behoud van natuur en erfgoed in uw directe werkomgeving en helpt Utrechts Landschap bij het aankopen en beheren van natuur en erfgoed
  • u geeft inhoud aan uw maatschappelijke betrokkenheid en duurzaam ondernemerschap
  • u maakt deel uit van een betrokken en interessant netwerk van ondernemers die u bij de jaarlijkse Bedrijfsvriendenbijeenkomst en andere activiteiten ontmoet

Wanneer u een bedrijfsgift vanuit uw bv doneert, dan mag u die gift(en) van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Een voorwaarde aan deze regeling is dat u de giften schriftelijk kunt bewijzen.

Welke voordelen biedt het Bedrijfsvriendschap? Lees meer.
senior fondsenwerver Florian

Meer weten?

Wilt u meer informatie over het Bedrijfsvriendschap, neem dan contact op met Florian Hupkes, coördinator Bedrijfsvrienden, 030-2205555 of stuur een e-mail.

Neem contact op

Utrechts Landschap ontmoeten

Utrechts Landschap organiseert meerdere keren per jaar bijeenkomsten voor Bedrijfsvrienden en andere geïnteresseerde ondernemers op bijzondere locaties. 

De eerstvolgende bijeenkomst vindt plaats op 6 juni 2024.