Disclaimer utrechtslandschap.nl

De informatie op deze website wordt zo accuraat en actueel mogelijk weergegeven. Toch is het mogelijk dat de informatie die wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Copyright

Een bezoeker van de website van Stichting Het Utrechts Landschap mag geen auteursrechtelijk beschermde werken openbaar maken, wijzigen of verveelvoudigen zonder vooraf gekregen toestemming van Het Utrechts Landschap.

Links

Deze site kan links bevatten naar externe websites. Utrechts Landschap is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud of het gebruik van deze websites, of voor de eventuele gevolgen van een bezoek aan een aan deze website verbonden website.

Vragen, suggesties en commentaar

Utrechts Landschap wil geen vertrouwelijke informatie via deze website ontvangen, of informatie die auteursrechtelijk of op andere wijze door jou of derden is beschermd. Elke vorm van informatie, in de vorm van suggesties, ideeën, etc. die wij ontvangen wordt door Utrechts Landschap Landschap gezien als niet-vertrouwelijk en vrij van eigendomsrechten. Utrechts Landschap behoudt zich het recht voor de door jou toegezonden informatie te gebruiken, te reproduceren, te wijzigen, te demonstreren, door te geven en te distribueren, ongeacht het doel.