Over Utrechts Landschap

Utrechts Landschap beschermt natuur en monumentaal erfgoed in provincie Utrecht. Er is dichtbij huis zoveel moois te vinden: weelderige bossen, uitgestrekte heidevelden, vogelrijke uiterwaarden en draaiende molens. Dat mag niet verdwijnen!

Sinds 1927 kopen we natuur en erfgoed aan om het te behouden voor toekomstige generaties. We beheren het en stellen het open voor publiek. Inmiddels heeft de stichting ruim 5.800 hectare natuur, 25 buitenplaatsen, 23 molens, Kasteel Loenersloot en Steenfabriek Bosscherwaarden veilig- en opengesteld.

Het werk van Utrechts Landschap is mogelijk dankzij de steun van 37.000 donateurs (Beschermers), 800 vrijwilligers en ruim 80 bedrijfsvrienden.

Hieronder kun je het logo in diverse bestandsformaten downloaden.

online gebruik

drukwerk

Perscontact

Voor persvragen kunnen journalisten tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Publiek & Relatie via 030 – 220 55 55 of pers@utrechtslandschap.nl.

Stuur bij overige vragen mail naar info@utrechtslandschap.nl.

Ontvang onze persberichten

Ben je journalist en wil je op de hoogte blijven van ons werk? Meld je dan aan voor onze perslijst. Bepaal zelf over welke regio’s je op de hoogte wilt blijven en welk type nieuws je wilt ontvangen.

Aanmelden perslijst

* Verplichte velden

Naam*
Wat wilt u ontvangen?*
Meerdere opties mogelijk.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.