Word Beschermer
Header afbeelding

Molen De Hoop

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
  • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
  • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

Let op: gemeente Zeist heeft de parkeerplaats van het Panbos aan de Amersfoortseweg en aan de Jozef Israëlslaan afgesloten in verband met de coronamaatregelen. Deze parkeerplaatsen zijn nog wel per fiets te bereiken.

Infocentrum Molen De Hoop

In de voormalige machinekamer van de molen is een molenwinkel en informatiecentrum gevestigd. In het infocentrum kunt u terecht voor informatie over de activiteiten van Utrechts Landschap en in de molenwinkel zijn meelproducten en leuke souvenirs te koop.

Openingstijden

Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Adres

Dorpsstraat 106, 3632 AW Loenen aan de Vecht.

Toilet

Aanwezig.

Website

Website Molen De Hoop

Langs molens

Fietstocht

Langs molens

Naar route

Verhuur molen

De molenwinkel kunt u buiten de reguliere openingstijden huren voor vergaderingen, bruiloften of partijen voor kleine gezelschappen. In de periode van april tot en met september kan voor grotere groepen ook gebruik worden gemaakt van de onverwarmde entreeruimte van de molen.

Ga voor meer informatie naar de website van Molen De Hoop

Naar website Molen De Hoop