Word Beschermer
Header afbeelding

Molen De Hoop

Annulering activiteiten en infocentra gesloten

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot nader bericht te annuleren. Ook zijn de meeste van onze infocentra gesloten voor publiek. 'T Winkeltje van Oostbroek is weer open en informatiecentrum Blauwe Kamer is vanaf 4 juli open in de weekenden. We bekijken per gebied of dat er deze zomer weer publieksactiviteiten zoals excursies mogelijk zijn. De meest actuele informatie hierover vind je op deze website en via onze social media.

Kies je ervoor om de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht :

  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
  • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.

Infocentrum Molen De Hoop

In de voormalige machinekamer van de molen is een molenwinkel en informatiecentrum gevestigd. In het infocentrum kunt u terecht voor informatie over de activiteiten van Utrechts Landschap en in de molenwinkel zijn meelproducten en leuke souvenirs te koop.

Openingstijden

Zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Adres

Dorpsstraat 106, 3632 AW Loenen aan de Vecht.

Toilet

Aanwezig.

Website

Website Molen De Hoop

Langs molens

Fietstocht

Langs molens

Naar route

Verhuur molen

De molenwinkel kunt u buiten de reguliere openingstijden huren voor vergaderingen, bruiloften of partijen voor kleine gezelschappen. In de periode van april tot en met september kan voor grotere groepen ook gebruik worden gemaakt van de onverwarmde entreeruimte van de molen.

Ga voor meer informatie naar de website van Molen De Hoop

Naar website Molen De Hoop