Word Beschermer
Header afbeelding

't Winkeltje van Oostbroek

Annulering activiteiten en infocentra gesloten tot 1 juni

In verband met het coronavirus hebben we helaas moeten besluiten om alle activiteiten en excursies tot 1 juni te annuleren. Deelnemers die zich ingeschreven hebben worden per e-mail hiervan op de hoogte gebracht. Ook onze infocentra zijn tot die tijd gesloten voor publiek. Eind mei beslissen we over het wel of niet doorgaan van publieksactiviteiten na 1 juni. Kies je ervoor om toch de natuur in te gaan, neem dan de volgende richtlijnen in acht:

  • Houd 1,5 meter afstand, ook in de natuur!
  • Vermijd drukke plekken. Zoek een rustiger gebied of keer terug als het niet zo druk is. Wees zuinig op de natuur en zuinig op elkaar.
  • De maatregelen rondom corona kunnen dagelijks veranderen. Houd de website van het RIVM in de gaten voor het laatste nieuws en richtlijnen.

't Winkeltje van Oostbroek

't Winkeltje van Oostbroek is gevestigd in de oranjerie van landgoed Oostbroek. De hoge plafonds herinneren aan de tijd dat citrusbomen op deze plek mochten overwinteren. In 't Winkeltje is veel informatie beschikbaar over natuur en erfgoed in de provincie. Ook kunt u wandelroutes aanschaffen, iets drinken en een souvenir uit de Utrechts natuur aanschaffen. Bijvoorbeeld een van onze streekproducten. Vergeet ook niet de aangrenzende kloosterkruidentuin te bezoeken...

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 12.30 - 15.30 uur
Zaterdag en zondag 11.00 - 16.30 uur
Gesloten: maandag en feestdagen (m.u.v. Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag)

Adres
Bunnikseweg 45a, De Bilt
Telefoon: (030) 221 99 99

Toilet
Aanwezig, ook voor mindervaliden.

Wifi
In 't Winkeltje is gratis Wifi beschikbaar.

Wandelroutes

Landgoed Oostbroek

Wandelroutes

Naar routes
Heksenpad Oostbroek

Kinderroute

Heksenpad Oostbroek

Vlieg op een echte heksenbezem en ontdek het geheim van het moeras op Oostbroek!

Naar route

Wildernisvlees

Utrechts Landschap verkoopt Wildenisvlees in ’t Winkeltje van Oostbroek, de Blauwe Kamer en het Koetshuis Stoutenburg. Het vlees is afkomstig van de grote grazers die leven in de Nederlandse natuurgebieden. 

Meer informatie
Producten

Producten

Te koop in 't Winkeltje