Doneer Word Beschermer
Header afbeelding

't Winkeltje van Oostbroek

Maatregelen corona

’t Winkeltje van Oostbroek is weer open, maar er zijn wel enige beperkingen in verband met corona. Zo is het aantal klanten dat tegelijkertijd binnen kan zijn beperkt tot drie en kunnen consumpties alleen buiten worden genuttigd. Ook zijn sommige productsoorten tijdelijk uit het assortiment gehaald en zijn van andere de voorraden minder ruim dan gebruikelijk. Fruit van eigen boomgaard is beschikbaar, maar door de tegenvallende oogst vanwege de droogte zijn de volumina jammer genoeg klein. Vanaf half oktober worden de maandelijkse zendingen wildernisvlees hervat.

In verband met tijdelijke onderbezetting is 't Winkeltje op de dinsdagen in september gesloten. Onze excuses voor eventuele overlast.

't Winkeltje van Oostbroek

't Winkeltje van Oostbroek is gevestigd in de oranjerie van landgoed Oostbroek. De hoge plafonds herinneren aan de tijd dat citrusbomen op deze plek mochten overwinteren. In 't Winkeltje is veel informatie beschikbaar over natuur en erfgoed in de provincie. Ook kunt u wandelroutes aanschaffen, iets drinken en een souvenir uit de Utrechts natuur aanschaffen. Bijvoorbeeld een van onze streekproducten. Vergeet ook niet de aangrenzende kloosterkruidentuin te bezoeken...

Openingstijden
Dinsdag t/m vrijdag 12.30 - 15.30 uur
Zaterdag en zondag 11.00 - 16.30 uur
Gesloten: maandag en feestdagen (m.u.v. Tweede Paasdag, Tweede Pinksterdag en Hemelvaartsdag)

Adres
Bunnikseweg 45a, De Bilt
Telefoon: (030) 221 99 99

Toilet
Aanwezig, ook voor mindervaliden.

Wifi
In 't Winkeltje is gratis Wifi beschikbaar.

Wandelroutes

Landgoed Oostbroek

Wandelroutes

Naar routes
Heksenpad Oostbroek

Kinderroute

Heksenpad Oostbroek

Vlieg op een echte heksenbezem en ontdek het geheim van het moeras op Oostbroek!

Naar route

Wildernisvlees

Utrechts Landschap verkoopt Wildenisvlees in ’t Winkeltje van Oostbroek, de Blauwe Kamer en het Koetshuis Stoutenburg. Het vlees is afkomstig van de grote grazers die leven in de Nederlandse natuurgebieden. 

Meer informatie
Producten

Producten

Te koop in 't Winkeltje