Natuur- en milieuorganisaties organiseren Groen Verkiezingsdebat

Op woensdag 15 maart zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Waar staan de verschillende partijen in de provincie Utrecht voor als het gaat om natuur en landschap? Voor veel mensen is dat nog niet helder. Daarom organiseren de Utrechtse natuur en milieuorganisaties op 7 maart het Groene Verkiezingsdebat in Kanaal30 in Utrecht.

Stem natuurlijk

Deze verkiezingen zijn belangrijker dan ooit, omdat er belangrijke beslissingen genomen worden over dossiers op het gebied van natuur en landschap. Denk aan woningbouw, energietransitie, stikstof en klimaatverandering.

Tijdens het debat gaan vertegenwoordigers van verschillende politieke partijen onder leiding van Rogier Elshout met elkaar het debat aan. Het publiek wordt uitgenodigd om aan het debat deel te nemen. Zo krijgen kiezers inzicht in de groene standpunten van partijen en kunnen zij een weloverwogen keuze maken in het stemhokje.

Organisatie verkiezingsdebat
De organisatie van het Groene Verkiezingsdebat is in handen van de Oostbroekorganisaties, een samenwerkingsverband van IVN Natuureducatie, Landschap Erfgoed Utrecht, Natuur en Milieufederatie Utrecht, Natuurmonumenten en Utrechts Landschap. Deze organisaties willen dat de Provincie Utrecht een slag maakt in het realiseren van een groene en gezonde provincie.

Locatie
Het debat vindt plaats in Kanaal30 begint om 19:15 uur. Inloop is vanaf 19:00 uur. De toegang is gratis. Graag van tevoren aanmelden via onderstaande link.

Aanmelden
Kijk voor meer informatie en/of aanmelden op: ikstemnatuurlijk.nl.