Nieuwe website gelanceerd

Utrechts Landschap heeft een nieuwe website gelanceerd. Het nieuwe ontwerp is fris, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Wandelroutes en activiteiten zijn makkelijker te vinden en de website staat boordevol mooie foto’s van Utrechtse natuur en erfgoed. Het navigeren is nog makkelijker gemaakt waardoor gebruikers beter hun weg kunnen vinden naar routes, activiteiten en nieuwsberichten.

De nieuwe website werkt uitstekend op mobiele apparaten. Gebruikers kunnen terwijl zij op stap zijn plannen maken of plannen wijzigen. Het overzichtelijke menu leidt de bezoeker probleemloos door de website.

Routes zoeken

Utrechts Landschap beheert 5825 hectare natuur en biedt op haar website 57 routes om daarvan te genieten. Er is een handige kaart waarop bezoekers een wandel- of fietsroute kunnen zoeken. De bezoeker kan daarbij gebruik maken van diverse filters en bijvoorbeeld zoeken naar een route met een bezoekerscentrum of een route waar de hond mee mag. 

Activiteiten en excursies

De nieuwe website biedt ook een compleet overzicht van alle activiteiten en excursies die de vrijwilligers van Utrechts Landschap aanbieden. Dankzij deze excursies kunnen mensen kennismaken met natuur en erfgoed in de provincie. Aan de website is een nieuw reserveringssysteem verbonden, zodat mensen zich eenvoudig voor de activiteiten kunnen inschrijven.

Kennismaken

Bezoekers van de site kunnen bovendien kennismaken met het erfgoed dat de stichting beheert, de organisatie en haar beleid. Daarnaast kunnen mensen eenvoudig geld doneren en nieuwe Beschermers (donateurs) kunnen zich via de site direct aanmelden. Utrechts Landschap verstuurt maandelijks een digitale nieuwsbrief met het laatste nieuws over natuur en erfgoed en tips voor activiteiten en routes. Aanmelden voor deze gratis nieuwsbrief kan onderaan deze pagina.