Bezoekadres

Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39, 3732 HV De Bilt.

Route via Google Maps.

Openbaar vervoer

Bushalte: Wilhelmina Kinderziekenhuis (WKZ). Vervolgens loop je de Hoofddijk in oostelijke richting af (niet richting ziekenhuis). Aan het eind op T-splitsing links. Eind rechts: Landgoed Oostbroek, Bunnikseweg 39 in De Bilt.

Bijzondere aanrijroute

Nagenoeg alle navigatiesystemen kennen ons bezoekadres Bunnikseweg 39. Landgoed Oostbroek is vanaf de A28 goed te zien. Als je vanaf de Universiteitsweg de afslag richting het Prinses Maxima Centrum (PMC) neemt, moet je nu bij de T-splitsing (bij het Ronald McDonaldhuis) links. Bij het naderen van de verkeerslichten kun je voorsorteren op LINKS. Let op: er zijn twee verkeerslichten. Bij de tweede sla je linksaf over de busbaan naar de Hoofddijk. De smalle historische Hoofddijk die intensief wordt gebruikt door auto’s, fietsers en voetgangers, en dan uiteindelijk de rust van ons mooie landgoed.

Op ons landgoed bevinden zich meerdere historische gebouwen die van oudsher bij het landgoedensemble horen. Je passeert een aantal woningen, de oranjerie, een fruitschuur, het koetshuis, tot je uiteindelijk bij het grote landhuis komt. Hier is Utrechts Landschap gevestigd.

Parkeren

Op ons landgoed zijn twee gratis parkeerterreinen. Voor Utrechts Landschap sla je het eerste parkeerterrein over en rijd je de landgoedweg helemaal af tot je – na een wit bruggetje – bij het grote landhuis komt. Naast het landhuis is het tweede parkeerterrein.