Beste klant van Van Gent,

Gefeliciteerd met uw nieuwe auto die u recent bij Van Gent heeft aangekocht. Veel plezier ermee. U heeft als dank van Van Gent een Beschermerschap voor één jaar van Utrechts Landschap cadeau gekregen. Met uw voucher kunt u gebruik maken van een exclusieve wandelexcursie bij Utrechts Landschap. Leuk dat u zich aanmeldt.

De eerstvolgende excursie vindt plaats op woensdag 5 april om 14.00 uur  in De Blauwe Kamer, tussen Rhenen en Wageningen.In natuurgebied de Blauwe Kamer heeft het water van de Nederrijn vrij spel. Hierdoor is de natuur er voortdurend in beweging. De Blauwe Kamer is een paradijs voor vogelliefhebbers.

De tweede excursie vindt plaats op op Landgoed De Paltz. Het terrein van circa 80 hectare bestaat uit beukenlanen, zichtassen, waterpartijen, een statige villa, een koetshuis en een herderswoning.

Een van onze vrijwillige gidsen neemt u gedurende anderhalf uur mee door een van deze prachtige gebieden.

Voor de excursie op Landgoed De Paltz verzamelen we bij het toegangshek van Landgoed De Paltz aan de Van Weerden Poelmanweg (N413) in Soestduinen. Parkeren kan op de parkeerplaats aan de achterzijde van restaurant t’Hoogt. De ingang van de parkeerplaats is bereikbaar via de weg t’Hoogt. Vandaar ongeveer 300 meter wandelen naar De Paltz.

Voor de excursie in de Blauwe Kamer verzamelen we vóór het Bezoekerscentrum. Adres: Blaauwe Kamer 15, 6702 PA, Wageningen. Kijk hier voor meer informatie. U kunt zich hieronder via het fomulier aanmelden. Aan de excursie kunnen maximaal 15 personen deelnemen.

Hoewel een rolstoelpad aanwezig is, is de wandelexcursie niet geschikt voor mensen die slecht ter been zijn.

We zien u graag dan! Vergeet niet om uw voucher mee te nemen voor een kop koffie of thee, deze kunt u inleveren na de wandeling bij het infocentrum van de Blauwe Kamer of in één van de andere infocentra van Utrechts Landschap.

Excursie Van Gent

* Verplichte velden

Naam*
Geef aan op welke datum u wilt deelnemen.
This field is for validation purposes and should be left unchanged.