Alle ruimte voor je evenement

Een evenement in Shelter 611 kun je zelf vormgeven. Letterlijk en figuurlijk. De grote, open ruimte is ongemeubileerd en vrij indeelbaar, met een capaciteit voor maximaal 350 personen. Daardoor is de shelter geschikt voor diverse activiteiten. Van congressen en presentaties tot workshops. De shelter is ook het perfecte vertrek- of eindpunt van een teambuildingsdag of groepsactiviteit op het natuurterrein van Park Vliegbasis Soesterberg.

De ligging van de unieke F15-shelter in een nieuw natuurgebied maakt het een bijzondere evenementenlocatie. Om de flora en fauna in het gebied te beschermen, vraagt Utrechts Landschap groepen wel rekening te houden met het volgende:

  • Activiteiten en evenementen zijn mogelijk tussen zonsopgang en zonsondergang.
  • De dieren in en bezoekers van Park Vliegbasis Soesterberg mogen geen hinder ondervinden van de groepsactiviteiten. Daarom is versterkte muziek bijvoorbeeld niet toegestaan.

Faciliteiten

Er is stroom en verlichting aanwezig in Shelter 611. Ook beschikt de ruimte over een keukenblok en een eenvoudige toiletgroep. De stalen schuifdeuren aan de voorzijde van de shelter kunnen open, zodat een glazen wand uitzicht geeft op de natuur.

Wij werken graag samen met de volgende partners:

MNT STOKER heeft in Shelter 611 een vaste, complete lichtset hangen. Hiermee kan de gehele shelter naar jouw eigen wensen perfect worden uitgelicht. Voor presentaties is er een vaste videoset aanwezig, incl. scherm van 2,35×3,00 m. Voor alle mogelijkheden, neem contact op via info@mntstoker.nl of 06-46014642.

Qeet uit Utrecht biedt voortreffelijke, uitgebreide cateringmogelijkheden. Er worden robuuste, pure gerechten gemaakt en er wordt zoveel mogelijk gekookt met biologische ingrediënten van Nederlandse bodem. Daarnaast kan Qeet alle mogelijke meubilair en aankleding verzorgen. Neem contact op via info@qeet-utrecht.nl of 030-6966121.

Let op: Shelter 611 wordt niet verwarmd. Mocht dit wel gewenst zijn, of de elektriciteitscapaciteit moet worden uitgebreid, dan stellen wij duurzame oplossingen zeer op prijs.

Activiteiten buiten

Ook buiten de shelter zijn er mogelijkheden voor uiteenlopende activiteiten. Het sheltergebied en de iconische voormalige landingsbaan fungeren regelmatig als decor voor film en fotografie. Maar ook biedt het ruime asfalt en vele verharde paden mogelijkheden voor sportieve activiteiten.

Bijzondere wensen?

Wil je stoelen of tafels huren voor een congres? Foodtrucks neerzetten in de shelter? Overweeg je catering voor je bedrijfsactiviteit? Of wil je Shelter 611 gebruiken als foto- of filmlocatie? Er is veel mogelijk.

Klaas van Heeringen, locatiemanager van Park Vliegbasis Soesterberg, kan je hierover informeren en adviseren. En (op sommige vlakken) helpen met organiseren. Neem contact op met Klaas van Heeringen via dit formulier of neem telefonisch contact op via: 06 – 23869101.

Vul het contactformulier in