Word Beschermer
Header afbeelding

Shelter 611

Ontdek de mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden

Evenementenshelter 611 biedt ruimte voor bijeenkomsten tot 500 personen. Ondanks het puur functionele, ongepolijste karakter voelt de shelter binnen prettig en biedt het genoeg comfort voor een aangenaam verblijf. De gast beseft dat hij aanwezig is op voormalig militair terrein. Maar ook dat hij zich in een uniek natuurgebied bevindt, midden in de Randstad. Het ensemble van natuur en militair erfgoed bezorgt een extra dimensie aan de beleving en ervaring die een bijeenkomst met zich meebrengt.


Heel Park Vliegbasis Soesterberg, en in het bijzonder het sheltergebied, straalt een mystieke rust uit. De shelters zijn verstilde herinneringen in de natuur. Daarbij zorgen het uitzicht op de nog aanwezige landingsbaan, liggend in de weidse schrale graslanden en de aanwezige andere gebouwen zoals bunkers en wachthuisjes voor de beleving. Excursies of op eigen gelegenheid het terrein ontdekken bieden een mooie aanvulling op bijeenkomsten.


Naast Shelter 611 biedt Park Vliegbasis Soesterberg veel mogelijkheden voor meer sportieve activiteiten zoals wandel-, fiets- en hardloop events. Ook is er veel vraag naar mogelijkheden voor foto- en filmshoots.