Word Beschermer

Voor Beschermers

Geniet van uw Beschermersvoordeel

Utrechts Landschap kan niet zonder úw steun. Uw Beschermerschap draagt er aan bij dat wij met elkaar van de mooie provincie Utrecht kunnen blijven genieten.

Wij doen graag iets terug voor uw onmisbare steun. Dankzij steun van Bedrijfsvrienden en sponsoren kunnen wij u leuke voordelen aanbieden binnen de provincie Utrecht. Hieronder treft u steeds het laatste Beschermersvoordeel aan. Geniet ervan!

Ontvang een cadeaukaart t.w.v. € 10 bij besteding van € 100 bij Kathmandu

Bij besteding van ten minste €100 bij Kathmandu Outdoor & Travel Utrecht ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 2018 een Kathmandu cadeaukaart t.w.v. €10. Deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen en loopt tot en met 30 april.

Ga naar Kathmandu Outdoor & Travel

25% korting op de aankoop van cakemixen

Bij De Nieuwe Molen in Veenendaal ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas en de bon uit het lentenummer van Mijn Utrechts Landschap, 25% korting op de aankoop van cakemixen. Geldig t/m 31 mei 2018.

Bezoek De Nieuwe Molen

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij de Veenmolen in Wilnis ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten). Geldig t/m 31 december 2018.

Bezoek de Veenmolen

Gratis kopje koffie of thee

Bij Molen De Hoop in Loenen aan de Vecht ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas en de bon uit Mijn Utrechts Landschap (lentenummer 2018) een gratis kopje koffie of thee. Geldig t/m 30 april 2018.

Bezoek molen De Hoop

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij Molen Maallust in Amerongen ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas en de bon uit het lentenummer van Mijn Utrechts Landschap, 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten). Geldig t/m 31 mei 2018.

Bezoek molen Maallust

10% korting op al uw aankopen

Bij Molen De Valk in Montfoort ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting op al uw aankopen in de molenwinkel. Geldig t/m 31 december 2018.

Bezoek molen De Valk

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij Korenmolen Oog in't Zeil in Cothen ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten).

Bezoek molen Oog in't Zeil in Cothen

Met korting naar de bioscoop in Zeist

Samen naar de film? Beschermers en Junior Beschermers kunnen komende tijd met korting genieten van de natuurfilm 'Wild' of animatiefilm 'Ferdinand' bij Hotel Theater Figi in Zeist. Betaal slechts 7,50 euro (i.p.v. 9,50) voor de film 'Wild' of slechts 6,50 euro (i.p.v. 7,50) voor de film 'Ferdinand'. De actie is geldig zolang de films draaien. Koop de e-tickets via onderstaande link en gebruik de actiecode: ULfilm (hoofdlettergevoelig).

Reserveer uw tickets bij Figi

Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer

Gaat u na een mooie wandeling of rondvaart lunchen of dineren in het panoramarestaurant De Blaauwe Kamer? U ontvangt op vertoon van uw Beschermerspas bij een lunch een gratis kopje koffie of thee en bij een hoofdgerecht een gratis toetje.

Doorlopend: Gratis toetje of kopje koffie/thee

100 euro korting Buitenleven Vakanties

Kom overnachten in de mooiste natuur van Nederland. Boek nu met € 100,- korting uw vakantiewoning via buitenlevenvakanties.nl met aankomst tot 1 april 2018. Gebruik bij uw boeking KERST18. Voorwaarden: Uw verblijf moet plaatsvinden voor 1 april 2018 en de actie geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen.

Boek uw vakantiewoning

Korting op uw zorgverzekering ONVZ

U kunt gebruik maken van het Landschapscollectief van ONVZ korting van 3% op de basisverzekering en 7% op de aanvullende verzekering. (Let op, deze korting is gelijk aan de reguliere korting bij ONVZ en komt er niet bovenop). Bijkomend voordeel voor de natuur is dat ONVZ dankzij uw deelname nog eens € 24,- per jaar extra doneert aan Utrechts Landschap.

Doorlopend: Ga naar het Landschapscollectief van ONVZ

Maak uw (klein)kind Junior Beschermer

Exclusief voor Beschermers: Maak uw kleinkind, zoon, dochter, neefje of nichtje Junior Beschermer van Utrechts Landschap. U laat hem of haar kennismaken met de prachtige natuur dicht bij huis. Voor € 7,50 per jaar krijgt de Junior Beschermer een leuk en leerzaam welkomstpakket om meteen mee samen de natuur in te gaan. Een Junior Beschermerspas voor korting of gratis deelname aan de leukste kinderactiviteiten en jaarlijks een nieuwe speurderskaart zoals wintervogels, paddenstoelen e.d. (tot en met 11 jaar)

Doorlopend: Geef een Junior Beschermerschap cadeau

Korting op activiteiten en excursies

Utrechts Landschap organiseert dankzij de honderden vrijwilligers ongeveer 600 activiteiten en excursies per jaar. Bij betaalde activiteiten ontvangen Beschermers aanzienlijk korting. Een Beschermer kan tevens zijn gezinsleden of 1 introducé met korting meenemen.

Doorlopend: Bekijk alle activiteiten en excursies