Word Beschermer

Voor Beschermers

Geniet van uw Beschermersvoordeel

Utrechts Landschap kan niet zonder úw steun. Uw Beschermerschap draagt er aan bij dat wij met elkaar tot in eeuwigheid van de mooie provincie Utrecht kunnen blijven genieten.

Wij doen graag iets terug voor uw onmisbare steun. Dankzij steun van Bedrijfsvrienden en sponsoren kunnen wij u leuke voordelen aanbieden binnen de provincie Utrecht. Hieronder treft u steeds het laatste Beschermersvoordeel aan. Geniet ervan!

25% korting op appelsap van Oostbroek

Geniet van heerlijk, fris natuursap! De appelsap is gemaakt van appels uit de boomgaard van landgoed Oostbroek. Op vertoon van uw Beschermerspas kost een fles slechts € 1,50 (ipv € 1,99) of een doos à 8 flessen voor € 10,- (ipv €15,90).

Tot 1 december met korting te koop via de infocentra

Korting op uw hotelovernachting landgoed ISVW

Landgoed ISVW ligt op 6 hectare eigen grondgebied in Leusden. Dé plek om een weekend de natuur in te gaan en diverse activiteiten te ondernemen. U boekt als Beschermer voor slechts € 69 per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt. Ook ontvangt u GRATIS het boek 'Een beestachtige geschiedenis van de filosofie' ter waarde van € 37,50.

Boek uw hotelovernachting bij landgoed ISVW

Gratis sap pakket bij Beebox

Bij beter eten en beter leven hoort een gezonde natuur. Beebox steunt vanuit deze gedachte het Utrechts Landschap. Bestelt u de Beebox via onderstaande link, dan ontvangt u een gratis sap pakket.

Bestel de Beebox

Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer

Gaat u na een mooie wandeling of rondvaart lunchen of dineren in het panoramarestaurant De Blaauwe Kamer? U ontvangt op vertoon van uw Beschermerspas bij een lunch een gratis kopje koffie of thee en bij een hoofdgerecht een gratis toetje.

Doorlopend: Gratis toetje of kopje koffie/thee

Korting op uw zorgverzekering ONVZ

Beschermers van Utrechts Landschap kunnen exclusief gebruik maken van het Landschapscollectief van ONVZ. Bijkomend voordeel voor de natuur is dat ONVZ dankzij uw deelname ook nog eens € 24,- per jaar extra doneert aan Utrechts Landschap.

Doorlopend: Ga naar het Landschapscollectief van ONVZ

Maak uw (klein)kind Junior Beschermer

Exclusief voor Beschermers: Maak uw kleinkind, zoon, dochter, neefje of nichtje Junior Beschermer van Utrechts Landschap. U laat hem of haar kennismaken met de prachtige natuur dicht bij huis. Voor € 7,50 per jaar krijgt de Junior Beschermer een leuk en leerzaam welkomstpakket om meteen mee samen de natuur in te gaan. Een Junior Beschermerspas voor korting of gratis deelname aan de leukste kinderactiviteiten en jaarlijks een nieuwe speurderskaart zoals wintervogels, paddenstoelen e.d. (tot en met 11 jaar)

Doorlopend: Geef een Junior Beschermerschap cadeau

Korting op activiteiten en excursies

Utrechts Landschap organiseert dankzij de honderden vrijwilligers ongeveer 600 activiteiten en excursies per jaar. Bij betaalde activiteiten ontvangen Beschermers aanzienlijk korting. Een Beschermer kan tevens zijn gezinsleden of 1 introducé met korting meenemen.

Doorlopend: Bekijk alle activiteiten en excursies