Word Beschermer

Voor Beschermers

Geniet van uw Beschermersvoordeel

Utrechts Landschap kan niet zonder úw steun. Uw Beschermerschap draagt er aan bij dat wij met elkaar tot in eeuwigheid van de mooie provincie Utrecht kunnen blijven genieten.

Wij doen graag iets terug voor uw onmisbare steun. Dankzij steun van Bedrijfsvrienden en sponsoren kunnen wij u leuke voordelen aanbieden binnen de provincie Utrecht. Vanaf 7 december 2017 ontvangt u weer nieuwe Beschermersvoordelen. Hieronder treft u steeds het laatste Beschermersvoordeel aan. Geniet ervan!

Geef een gratis Beschermerschap cadeau

Dit jaar bestaat Utrechts Landschap 90 jaar! Dat kunnen we dankzij uw trouwe steun vieren. Wij zijn bijzonder blij met u als trouwe Beschermer en willen graag iets terug doen. Om u te bedanken mag u iemand anders een jaar lang gratis kennis laten maken met Utrechts Landschap.

Geef een Beschermerschap cadeau

Gratis kopje koffie of thee bij aankoop van een koek

Bij aankoop van een koek in een van de infocentra van Utrechts Landschap ontvangt u op vertoon van de bon in Mijn Utrechts Landschap een gratis kopje koffie of thee. (geldig tot en met 30 november 2017).

Bekijk de locaties van de infocentra

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij Korenmolen Oog in't Zeil in Cothen ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten).

Bezoek molen Oog in't Zeil in Cothen

Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer

Gaat u na een mooie wandeling of rondvaart lunchen of dineren in het panoramarestaurant De Blaauwe Kamer? U ontvangt op vertoon van uw Beschermerspas bij een lunch een gratis kopje koffie of thee en bij een hoofdgerecht een gratis toetje.

Doorlopend: Gratis toetje of kopje koffie/thee

Korting op uw zorgverzekering ONVZ

Beschermers van Utrechts Landschap kunnen exclusief gebruik maken van het Landschapscollectief van ONVZ. Bijkomend voordeel voor de natuur is dat ONVZ dankzij uw deelname ook nog eens € 24,- per jaar extra doneert aan Utrechts Landschap.

Doorlopend: Ga naar het Landschapscollectief van ONVZ

Maak uw (klein)kind Junior Beschermer

Exclusief voor Beschermers: Maak uw kleinkind, zoon, dochter, neefje of nichtje Junior Beschermer van Utrechts Landschap. U laat hem of haar kennismaken met de prachtige natuur dicht bij huis. Voor € 7,50 per jaar krijgt de Junior Beschermer een leuk en leerzaam welkomstpakket om meteen mee samen de natuur in te gaan. Een Junior Beschermerspas voor korting of gratis deelname aan de leukste kinderactiviteiten en jaarlijks een nieuwe speurderskaart zoals wintervogels, paddenstoelen e.d. (tot en met 11 jaar)

Doorlopend: Geef een Junior Beschermerschap cadeau

Korting op activiteiten en excursies

Utrechts Landschap organiseert dankzij de honderden vrijwilligers ongeveer 600 activiteiten en excursies per jaar. Bij betaalde activiteiten ontvangen Beschermers aanzienlijk korting. Een Beschermer kan tevens zijn gezinsleden of 1 introducé met korting meenemen.

Doorlopend: Bekijk alle activiteiten en excursies