Word Beschermer
Header afbeelding

Voor Beschermers

Geniet van uw Beschermersvoordelen

Utrechts Landschap kan niet zonder úw steun. Uw Beschermerschap draagt er aan bij dat wij met elkaar van de mooie provincie Utrecht kunnen blijven genieten.

Wij doen graag iets terug voor uw onmisbare steun. Dankzij steun van Bedrijfsvrienden en sponsoren kunnen wij u leuke voordelen aanbieden binnen de provincie Utrecht. Hieronder treft u steeds het laatste Beschermersvoordeel aan. Geniet ervan!

Korting op boek 'Over historische wegen'

In de provincie Utrecht lopen tal van historische water-, landenspoorwegen. In het hart van ons land komen de belangrijksteinternationale noord-zuid- en oost-westverbindingensamen. Zij vormen een rijk erfgoed. Lees hier meer over in het boek 'Over historische wegen' van Roland Blijdenstijn en Kees Volkers en betaal nu als Beschermer €15,00 in plaats van €19,95.

Bestel 'Over historische wegen'

Gratis proefexemplaar Natuurfotografie Magazine

Beschermers van Utrechts Landschap kunnen een gratis proefexemplaar ontvangen van Natuurfotografie Magazine. Een superdik magazine boordevol praktische tutorials, verdiependethema’s, oogstrelende portfolio’s, boeiende interviews enal het nieuws over natuurfotografie.

Vraag een gratis exemplaar aan

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij de Veenmolen in Wilnis ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten). Geldig t/m 31 december 2019.
Bezoek de Veenmolen in Wilnis

10% korting op alle fietskleding Bikeshop Amersfoort

Bikeshop Amersfoort heeft een groot assortiment voor elktype fietser. Beschermers ontvangen tegen inlevering van de coupon in het zomernummer van Mijn Utrechts Landschap 10% korting op het gehele kledingassortiment, van fietssokken tot een lichtgewicht Gore-Tex-jack en alles er tussenin.

Fietskleding Bikeshop Amersfoort

50% korting op entree Vechtstreekmuseum voor 4 personen

Tegen inlevering van de bon in het zomernummer van Mijn Utrechts Landschap en op vertoon van je Beschermerspas 2019 ontvang je 50% korting op de entree van het Vechtstreekmuseum voor 4 personen. De tijdelijke tentoonstelling Markante molens langs de Vecht is nog te zien tot en met 15 september.

Bezoek het Vechtstreekmuseum

20% korting op muzikale proeverij

Een proeverij bestaat uit het proeven van een achttal Bergers in combinatie met eigen amuses en muzikaal omlijst met piano en zang. Beschermers ontvangen 20% korting op een Muzikale Berger Proeverij. Je betaalt € 20 in plaats van € 25.

Proef iets bijzonders

Gratis activiteit bij een overnachting

Grenslicht is een unieke natuurhoeve met B&B-faciliteiten en een fotografiecentrum. Deze hoeve is gelegen in een van de mooisteen rustigste gebieden van Nederland, het Woold, vlak bij Winterswijk. Exclusief voor Beschermers: je ontvangt een gratis activiteit naar keuze wanneer je een of meer overnachtingen met ontbijt boekt.

Boek een overnachting

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij Korenmolen Oog in't Zeil in Cothen ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten).
Bezoek molen Oog in't Zeil in Cothen

Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer

Gaat u na een mooie wandeling of rondvaart lunchen of dineren in het panoramarestaurant De Blaauwe Kamer? U ontvangt op vertoon van uw Beschermerspas bij een lunch een gratis kopje koffie of thee en bij een hoofdgerecht een gratis toetje.

Doorlopend: Gratis toetje of kopje koffie/thee

10% korting op al uw aankopen

Bij Molen De Valk in Montfoort ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting op al uw aankopen in de molenwinkel. Geldig t/m 31 december 2019.
Bezoek molen De Valk in Montfoort

Gratis kopje koffie of thee bij aankoop van Harlekijn t.w.v. € 4,95

Ontvang met de voordeelbon uit Mijn Utrechts Landschap en je Beschermerspas 2019 bij het Herman van Veen Arts Center een gratis kopje koffie, thee of cappucino bij aanschaf van het Paltz Cultuurtijdschrift Harlekijn t.w.v. € 4,95. Actie loopt van 4 december t/m 31 december 2019.

Herman van Veen Arts Center - De Paltz

Korting op activiteiten en excursies

Utrechts Landschap organiseert dankzij de honderden vrijwilligers ongeveer 600 activiteiten en excursies per jaar. Bij betaalde activiteiten ontvangen Beschermers aanzienlijk korting. Een Beschermer kan tevens zijn gezinsleden of 1 introducé met korting meenemen.
Doorlopend: Bekijk alle activiteiten en excursies