Word Beschermer
Header afbeelding

Voor Beschermers

Geniet van uw Beschermersvoordelen

Utrechts Landschap kan niet zonder úw steun. Uw Beschermerschap draagt er aan bij dat wij met elkaar van de mooie provincie Utrecht kunnen blijven genieten.

Wij doen graag iets terug voor uw onmisbare steun. Dankzij steun van Bedrijfsvrienden en sponsoren kunnen wij u leuke voordelen aanbieden binnen de provincie Utrecht. Hieronder treft u steeds het laatste Beschermersvoordeel aan. Geniet ervan!

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij de Veenmolen in Wilnis ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten). Geldig t/m 31 december 2019.
Bezoek de Veenmolen in Wilnis

10% korting op al uw aankopen

Bij Molen De Valk in Montfoort ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting op al uw aankopen in de molenwinkel. Geldig t/m 31 december 2019.
Bezoek molen De Valk in Montfoort

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij Korenmolen Oog in't Zeil in Cothen ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten).
Bezoek molen Oog in't Zeil in Cothen

Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer

Gaat u na een mooie wandeling of rondvaart lunchen of dineren in het panoramarestaurant De Blaauwe Kamer? U ontvangt op vertoon van uw Beschermerspas bij een lunch een gratis kopje koffie of thee en bij een hoofdgerecht een gratis toetje.
Doorlopend: Gratis toetje of kopje koffie/thee

100 euro korting Buitenleven Vakanties

Kom overnachten in de mooiste natuur van Nederland. Boek met € 100,- korting uw vakantiewoning via buitenlevenvakanties.nl met aankomst tot 1 april 2019. Gebruik bij uw boeking de kortingscode die op de voordeelbon staat die in het winternummer van Mijn Utrechts Landschap zit. Voorwaarden: Uw verblijf moet plaatsvinden voor 1 april 2019 en de actie geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen.
Boek met korting uw vakantiewoning

15 euro korting maaltijdbox Willem & Drees

Ontvang 15 euro korting bij bestelling van een maaltijdbox naar keuze (minimale afname van 2 boxen). Vul hiervoor bij het bestellen de actiecode in die op de voordeelbon staat in Mijn Utrechts Landschap.
Bestel met 15 euro korting

50% korting op de interieurbaan van MacCarwash

Op vertoon van uw Beschermerspas en de bon uit Mijn Utrechts Landschap (winternummer) ontvangt u 50% korting op een interieurreiniging en wasbeurt van je auto in de wasstraat van MacCarwash. Betaal slechts € 13,- in plaats van € 26,- Alleen bij MacCarwash Amersfoort Calveen. Geldig t/m 1 maart 2019.
Interieurreiniging vanaf 4 december t/m 1 maart 2019

10% korting BonBonMargo

Ontvang met de voordeelbon uit Mijn Utrechts Landschap (winternummer) en je Beschermerspas 2019 bij BonbonMargo in De Bilt 10% korting op heerlijke handgemaakte én biologische bonbons. Actie loopt t/m 1 maart 2019.
BonBonMargo in De Bilt

33% korting op entree Museum Het Hernhutter Huis

Ontvang met de voordeelbon uit Mijn Utrechts Landschap (winternummer) en de Beschermerspas 2019 bij Museum Het Hernhutter Huis 33% korting op de entree voor maximaal 2 personen. Actie loopt t/m 28 februari 2019.
Museum Het Hernhutter Huis in Zeist

Gratis kopje koffie of thee bij aankoop van Harlekijn t.w.v. € 4,95

Ontvang met de voordeelbon uit Mijn Utrechts Landschap en je Beschermerspas 2019 bij het Herman van Veen Arts Center een gratis kopje koffie, thee of cappucino bij aanschaf van het Paltz Cultuurtijdschrift Harlekijn t.w.v. € 4,95. Actie loopt van 4 december t/m 31 december 2019.
Herman van Veen Arts Center - De Paltz

20% korting Kasteel de Haar

VERWACHT: vanaf 4 december 2018 kun je met de voordeelbon uit Mijn Utrechts Landschap en je Beschermerspas 2019 bij Kasteel de Haar in Haarzuilens met 20% korting het kasteel bezoeken (maximaal 1 persoon). Actie loopt t/m 28 februari 2019.
Kasteel de Haar in Haarzuilens

Gratis speurtocht Waterlinie Museum

Ontvang met de voordeelbon uit Mijn Utrechts Landschap en je Beschermerspas 2019 bij het Waterliniemuseum in Bunnik een gratis speurtocht 'voor sterke jongens en stoere meiden'. Actieperiode: 4 december t/m 28 februari 2019.
Waterliniemuseum Bunnik

Korting op uw zorgverzekering ONVZ

U kunt gebruik maken van het Landschapscollectief van ONVZ. Korting van 3% op de basisverzekering en 7% op de aanvullende verzekering. (Let op, deze korting is gelijk aan de reguliere korting bij ONVZ en komt er niet bovenop). Bijkomend voordeel voor de natuur is dat ONVZ dankzij uw deelname nog eens € 24,- per jaar extra doneert aan Utrechts Landschap.
Doorlopend: Ga naar het Landschapscollectief van ONVZ

Korting op activiteiten en excursies

Utrechts Landschap organiseert dankzij de honderden vrijwilligers ongeveer 600 activiteiten en excursies per jaar. Bij betaalde activiteiten ontvangen Beschermers aanzienlijk korting. Een Beschermer kan tevens zijn gezinsleden of 1 introducé met korting meenemen.
Doorlopend: Bekijk alle activiteiten en excursies