Word Beschermer
Header afbeelding

Voor Beschermers

Geniet van uw Beschermersvoordelen

Utrechts Landschap kan niet zonder úw steun. Uw Beschermerschap draagt er aan bij dat wij met elkaar van de mooie provincie Utrecht kunnen blijven genieten.

Wij doen graag iets terug voor uw onmisbare steun. Dankzij steun van Bedrijfsvrienden en sponsoren kunnen wij u leuke voordelen aanbieden binnen de provincie Utrecht. Hieronder treft u steeds het laatste Beschermersvoordeel aan. Geniet ervan!

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij de Veenmolen in Wilnis ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten). Geldig t/m 31 december 2019.
Bezoek de Veenmolen in Wilnis

10% korting op meelproducten

Bij Korenmolen Maallust in Amerongen ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten (overige producten uitgesloten). Geldig t/m 8 juni 2019. 

Bezoek molen Maallust in Amerongen

10% korting op al uw aankopen

Bij Molen De Valk in Montfoort ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting op al uw aankopen in de molenwinkel. Geldig t/m 31 december 2019.
Bezoek molen De Valk in Montfoort

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij Korenmolen Oog in't Zeil in Cothen ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten).
Bezoek molen Oog in't Zeil in Cothen

Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer

Gaat u na een mooie wandeling of rondvaart lunchen of dineren in het panoramarestaurant De Blaauwe Kamer? U ontvangt op vertoon van uw Beschermerspas bij een lunch een gratis kopje koffie of thee en bij een hoofdgerecht een gratis toetje.
Doorlopend: Gratis toetje of kopje koffie/thee

50% korting op entree Museum Veenendaal voor 4 personen

Ontdek de geschiedenis van Veenendaal met verhalen over turfwinning, wol- en sigarenindustrie, bijenmarkten en nog veel meer. Ook leert u welke rol de rijke ondernemer Gilbert van Schoonbeke uit Antwerpen speelde bij het ontstaan van Veenendaal in de 16e eeuw.

U ontvangt 50% korting per persoon (maximaal 4 personen) op vertoon van de bon uit het lentenummer van Mijn Utrechts Landschap en uw Beschermerspas 2019. Deze actie is geldig tot en met 27 april 2019

Museum Veenendaal

Gratis rondleiding Kasteel Loenersloot

Trakteer jezelf of iemand anders op een gratis rondleiding in Kasteel Loenersloot. Ruim 750 jaar werd Kasteel Loenersloot bewoond. De donjon, rond 1250 gebouwd, is het trotse hart van dit mooie, verborgen gelegen kasteel.

Het kasteel is alleen tijdens een rondleiding te bezoeken, reserveren via de site is noodzakelijk. De actie is alleen geldig op vertoon van de voucher in het lentenummer van Mijn Utrechts Landschap en de bevestiging van de reservering. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2019 en op basis van beschikbaarheid.

Kasteel Loenersloot

25% korting op 4x dagje bosbaden

Met Shinrin-Yoku wandelingen onder begeleiding van een gecertificeerde Shinrin-Yoku gids. Voor €105,- in plaats van €140,-

4x Dagje Bosbaden bestaat uit een uitgebreide Shinrin-Yoku-boswandeling, een pauze met bosthee en een lichte lunch. tijdens de wandeling worden de deelnemers uitgenodigd om acitviteiten te doen die helpen om te ontspannen, te onthaasten en op een ongedwongen manier aan te gaan met de natuur, met zichzelf en met anderen. U kunt de vier bosbaden naar wens over het jaar verspreid opnemen. Neem bij het eerste Dagje Bosbaden uw boekingsbevestiging en Beschermerspas mee. Deze actie is geldig tot en met 31 mei 2019.

Boek '4x Dagje Bosbaden'

€10,- korting op het boek 'Langs de Nederrijn'

Profiteer van €10,- Beschermersvoordeel op de aanschaf van het boek 'Langs de Nederrijn' van Harry Stegeman. Nu voor €19,95 (i.p.v. €29,95) exclusief €3,95 verzendkosten.

U bestelt het boek via info@knnvuitgeverij.nl. Geef in de mail uw naam, Beschermersnummer, adresgegevens en mailadres. U ontvangt per e-mail een factuur van KNNV Uitgeverij om de bestelling in orde te maken. Het boek wordt naar het opgegeven adres verzonden. Deze actie loopt tot en met 31 mei 2019.

Bestel 'Langs de Nederrijn'

Gratis kopje koffie of thee bij aankoop van Harlekijn t.w.v. € 4,95

Ontvang met de voordeelbon uit Mijn Utrechts Landschap en je Beschermerspas 2019 bij het Herman van Veen Arts Center een gratis kopje koffie, thee of cappucino bij aanschaf van het Paltz Cultuurtijdschrift Harlekijn t.w.v. € 4,95. Actie loopt van 4 december t/m 31 december 2019.
Herman van Veen Arts Center - De Paltz

Korting op activiteiten en excursies

Utrechts Landschap organiseert dankzij de honderden vrijwilligers ongeveer 600 activiteiten en excursies per jaar. Bij betaalde activiteiten ontvangen Beschermers aanzienlijk korting. Een Beschermer kan tevens zijn gezinsleden of 1 introducé met korting meenemen.
Doorlopend: Bekijk alle activiteiten en excursies