Word Beschermer
Header afbeelding

Voor Beschermers

Geniet van uw Beschermersvoordelen

Utrechts Landschap kan niet zonder úw steun. Uw Beschermerschap draagt er aan bij dat wij met elkaar van de mooie provincie Utrecht kunnen blijven genieten.

Wij doen graag iets terug voor uw onmisbare steun. Dankzij steun van Bedrijfsvrienden en sponsoren kunnen wij u leuke voordelen aanbieden binnen de provincie Utrecht. Hieronder treft u steeds het laatste Beschermersvoordeel aan. Geniet ervan!

Korting tot €150 bij Buitenleven Vakanties

Verblijf in een voormalig boswachterswoning, een molen of een historisch landhuis en ontvang tot €150 korting. Kijk op Buitenleven Vakanties voor het aanbod. 

Bekijk vakantiewoningen

Gratis sleutelhanger bij bezoek Museumwerf

Heb je altijd al eens willen weten hoe het was om te leven en te werken aan boord van een oud binnenvaartschip? Kom dan langs bij de Museumwerf Vreeswijk in Nieuwegein. Bij een bezoek krijgen Beschermers een leuke sleutelhanger cadeau. 

Plan je bezoek

Gratis activiteit bij een overnachting

Grenslicht is een unieke natuurhoeve met B&B-faciliteiten en een fotografiecentrum. Deze hoeve is gelegen in een van de mooisteen rustigste gebieden van Nederland, het Woold, vlak bij Winterswijk. Exclusief voor Beschermers: je ontvangt een gratis activiteit naar keuze wanneer je een of meer overnachtingen met ontbijt boekt.

Boek een overnachting

Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer

Gaat u na een mooie wandeling of rondvaart lunchen of dineren in het panoramarestaurant De Blaauwe Kamer? U ontvangt op vertoon van uw Beschermerspas bij een lunch een gratis kopje koffie of thee en bij een hoofdgerecht een gratis toetje.

Doorlopend: Gratis toetje of kopje koffie/thee

Korting op activiteiten en excursies

Utrechts Landschap organiseert dankzij de honderden vrijwilligers ongeveer 600 activiteiten en excursies per jaar. Bij betaalde activiteiten ontvangen Beschermers aanzienlijk korting. Een Beschermer kan tevens zijn gezinsleden of 1 introducé met korting meenemen.
Doorlopend: Bekijk alle activiteiten en excursies