Word Beschermer

Voor Beschermers

Geniet van uw Beschermersvoordeel

Utrechts Landschap kan niet zonder úw steun. Uw Beschermerschap draagt er aan bij dat wij met elkaar tot in eeuwigheid van de mooie provincie Utrecht kunnen blijven genieten.

Wij doen graag iets terug voor uw onmisbare steun. Dankzij steun van Bedrijfsvrienden en sponsoren kunnen wij u leuke voordelen aanbieden binnen de provincie Utrecht. Vanaf 7 december 2017 ontvangt u weer nieuwe Beschermersvoordelen. Hieronder treft u steeds het laatste Beschermersvoordeel aan. Geniet ervan!

Gratis glas bij een bierpakket van Brouwerij Heuvel

Het bierpakket van Brouwer Heuvel bevat een flesje Zon, Lombok en Focoldus bier met prachtig glas. Het pakket is voor slechts € 9,95 exclusief samengesteld voor Beschermers van Utrechts Landschap en te koop in: – Amerongen bij Slijterij de Tram (zie www.cafedetram.nl) – Driebergen, Zeist en Bilthoven bij De Mol Dranken (zie www.demoldranken.nl) – Maarn en Soest bij wijnhandel Slijterij Brouwerij (zie www.wijnhandel-slijterij.nl) Kijk op de websites voor de actuele openingstijden. Op vertoon van uw Beschermerspas en eventueel de voordeelbon. Actie geldig tot en met 31 januari 2018.

Bier van Brouwerij Heuvel

100 euro korting Buitenleven Vakanties

Kom overnachten in de mooiste natuur van Nederland. Boek nu met € 100,- korting uw vakantiewoning via buitenlevenvakanties.nl met aankomst tot 1 april 2018. Gebruik bij uw boeking KERST18. Voorwaarden: Uw verblijf moet plaatsvinden voor 1 april 2018 en de actie geldt niet voor reeds gemaakte reserveringen.

Boek uw vakantiewoning

Gratis Falke wandelsokken bij aankoop van wandelschoenen

Bij aankoop van een paar wandelschoenen bij Kathmandu in Utrecht ontvangt u een paar Falke wandelsokken t.w.v. € 24,95 gratis. De actie is geldig tot en met 31 januari 2018 en vertoon van uw Beschermerspas.

Bekijk het assortiment

10% korting op meel, pannenkoek- en broodmixen

Bij Korenmolen Oog in't Zeil in Cothen ontvangt u op vertoon van uw Beschermerspas 10% korting bij aanschaf van meelproducten, pannenkoek- of broodmixen. (overige producten uitgesloten).

Bezoek molen Oog in't Zeil in Cothen

Panoramarestaurant De Blaauwe Kamer

Gaat u na een mooie wandeling of rondvaart lunchen of dineren in het panoramarestaurant De Blaauwe Kamer? U ontvangt op vertoon van uw Beschermerspas bij een lunch een gratis kopje koffie of thee en bij een hoofdgerecht een gratis toetje.

Doorlopend: Gratis toetje of kopje koffie/thee

Korting op uw zorgverzekering ONVZ

U kunt gebruik maken van het Landschapscollectief van ONVZ korting van 3% op de basisverzekering en 7% op de aanvullende verzekering. (Let op, deze korting is gelijk aan de reguliere korting bij ONVZ en komt er niet bovenop). Bijkomend voordeel voor de natuur is dat ONVZ dankzij uw deelname nog eens € 24,- per jaar extra doneert aan Utrechts Landschap.

Doorlopend: Ga naar het Landschapscollectief van ONVZ

Maak uw (klein)kind Junior Beschermer

Exclusief voor Beschermers: Maak uw kleinkind, zoon, dochter, neefje of nichtje Junior Beschermer van Utrechts Landschap. U laat hem of haar kennismaken met de prachtige natuur dicht bij huis. Voor € 7,50 per jaar krijgt de Junior Beschermer een leuk en leerzaam welkomstpakket om meteen mee samen de natuur in te gaan. Een Junior Beschermerspas voor korting of gratis deelname aan de leukste kinderactiviteiten en jaarlijks een nieuwe speurderskaart zoals wintervogels, paddenstoelen e.d. (tot en met 11 jaar)

Doorlopend: Geef een Junior Beschermerschap cadeau

Korting op activiteiten en excursies

Utrechts Landschap organiseert dankzij de honderden vrijwilligers ongeveer 600 activiteiten en excursies per jaar. Bij betaalde activiteiten ontvangen Beschermers aanzienlijk korting. Een Beschermer kan tevens zijn gezinsleden of 1 introducé met korting meenemen.

Doorlopend: Bekijk alle activiteiten en excursies