Koetshuis Stoutenburg

Op 5 februari 2023  organiseren wij Gluren bij de Buren in Bezoekerscentrum Koetshuis in Stoutenburg. Het huiskamerfestival van Nederland Gluren bij de Buren vindt plaats door alle wijken van Amersfoort en Stoutenburg. Het vloerkleed is het podium, de bank is de tribune.

De filmzaal van ons bezoekerscentrum wordt omgetoverd  tot een tijdelijk podium.  Het Amersfoorts huiskamerfestival Gluren bij de Buren begint om 13.30, 15.00 en 16.30 uur en iedereen kan genieten van unieke optredens op deze bijzondere locatie in Stoutenburg!  Lees hier meer informatie.

Samen muziek maken, iets mooiers is er niet! Dit keer ontvangen wij Huiskamermuziek Amersfoort, bestaande uit vijf ensembles: het blokfluitensemble Houtgreep, de gemengde orkesten Eemgaarde en Neptunus, het dwarsfluitensemble Syrinx en het cello-orkest Spiccato.

Het programma van deze middag is:

  • 13.30-14.00 uur Fluitensemble
  • 15.00-15.30 uur Gemengd ensemble
  • 16.30-17.00 uur Cello ensemble

Bij Huismuziek Amersfoort spelen ze één keer in de twee weken met veel plezier in kleine ensembles onder leiding van vakkundige dirigenten. Het enthousiasme is groot, de vonken vliegen er vanaf. En die vonken zullen zeker ook overslaan op het publiek.

Gluren bij de Buren is laagdrempelig, alle optredens zijn gratis te bezoeken! Wel wordt er na elk optreden een vrijwillige bijdrage gevraagd. Met uw bijdrage maakt u een nieuwe editie van het festival mogelijk. Ieder optreden is maximaal een half uur.

Praktische informatie

Datum

Zondag 5 februari 2023

van 13u30 tot 17u00

Locatie

Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4 in Stoutenburg.

Eigen vervoer

Parkeren kan op het parkeerterrein bij het Bezoekerscentrum Koetshuis Stoutenburg, Stoutenburgerlaan 4 in Stoutenburg.

Er is beperkte parkeergelegenheid. Kom bij voorkeur op de fiets!

Kosten

Gratis

Toilet aanwezig

Honden

Honden zijn verboden.